Iunie 28, 2017
De la branduri scumpe la haine Made in China. Tany Vander a făcut shopping la Piața Centrală
Cu toate că este obișnuită să poarte haine doar de branduri scumpe, o interpretă autohtonă a fost provocată de către o emisiune a unui post TV din țară să facă shopping la cel mai mare târg din oraș, adică la Piața Centrală.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tany Vander câștigă destul de bine din cariera sa de interpretă, dar nici iubitul nu-i este slab la buzunare. Pe lângă acestea, interpreta este în pline pregătiri de lansarea afacerii sale. De aceasta, Tany își permită să dea bani mulți pentru vestimentație și încălțăminte scumpe. Acum câteva zile, vedeta a fost provocată de către o emisiune a unui post TV autohton să facă shopping, în sumă de 1000 de lei, la Piața Centrală . 
Și dacă la prima vedere se pare că nu se va descurca, Tany nu s-a rușinat să se plimbe prin piață și a reușit să-și creeze o ținută ce este în pas cu tendințele modei pe care a dat doar 710 lei. Tânăra și-a ales un tricou cu imprimeu și o pereche de pantaloni scurți. 
Interpreta a declarat că poți arăta foarte bine și în pas cu moda și fără haine scumpe: „cine știe că pe lângă adidași și centură eu am pe mine haine de 700 de lei luate împreună?”

 



citeste și
SQL exec time = 1.2216951847076