Martie 03, 2022
De când nu și-a mai văzut Volodimir Zelenski soția și cei doi copii? Declarații emoționante
Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, este în atenția lumii întregi în ultima perioadă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, este în atenția lumii întregi în ultima perioadă și se dovedește a fi un adevărat exemplu de curaj și devotament.

Încă din prima zi a conflictului generat de Rusia, Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, a transmis prin intermediul unui video, faptul că el rămâne în Ucraina, refuzând să își părăsească țara natală, același lucru făcând și familia sa.

„Familia mea nu este formată din trădători, ci din cetăţeni ai Ucrainei. Potrivit informaţiilor pe care le deţinem, inamicul m-a identificat ca fiind ţinta numărul unu, ia familia mea ţinta numărul doi.”, a declarat atunci Zelenski.

Președintele Ucrainei a acordat recent un interviu chiar din buncărul de la Kiev în care se află și a vorbit și despre familia sa, povestind că nu și-a mai văzut soția și cei doi copii de câteva zile.

„Reporter: Îți poți vedea familia, copiii?
Zelenski: Nu, nu pot.
Reporter: Când a fost ultima dată când i-ai văzut?
Zelenski: Înaintea acestui război. Rectific. Nu înaintea acestui război, ci acum două zile.
Adică la mijlocul acestui război.”, a fost discuția acestora, interviul fiind însă dat publicității pe 1 martie.

Ukraine's Volodymyr Zelensky brings an actor's skill to wartime politics -  Vox

Volodimir Zelenski este căsătorit din 2003 cu Alena Zelenska, care are 44 de ani, și împreună au doi copii, Aleksandra și Kyrylo.

Alena Zelenska a fost inclusă, în luna decembrie a anului 2019, în topul celor mai influenți 100 de ucraineni realizat de revista Focus, clasându-se pe locul 30.

După declanșarea războiului în Ucraina, Alena Zelenska a transmis mai multe mesaje emoționante pe contul personal de Instagram.

„Poporul meu drag! Ucraineni! Mă uit la voi toți astăzi. Toți cei pe care îi văd la televizor, pe străzi, pe Internet. Văd postările și videoclipurile voastre. Și știți ceva? Sunteți incredibili! Sunt mândră să trăiesc în aceeași țară cu voi! Astăzi nu voi plânge și nu mă voi panica. Voi fi calmă și încrezătoare. Copiii mei mă privesc. Și voi fi alături de ei. Și de soțul meu. Și de voi toți.”

În interviul de marți după-amiază, Zelenski a spus că atâta timp cât atacurile Moscovei asupra orașelor ucrainene vor continua, puține progrese pot fi făcute în discuțiile dintre cele două națiuni. Întrebat dacă simte că Ucraina își pierde timpul discutând cu Rusia, acesta a oferit un răspuns vag, susținând că „vom vedea'.

„Trebuie să vorbești, în primul rând. Toată lumea trebuie să înceteze lupta și să se întoarcă la acel punct de unde a început acum cinci, șase zile. Este important să încetăm să bombardăm oamenii și apoi putem merge mai departe și să stăm la masa negocierilor”, a spus Zelenski.

Sursa: elle.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.777996301651