Octombrie 31, 2023
Cum se menține Loredana Groza la 53 de ani fără operații estetice: „Dormit mai puţin, mâncat mai puţin”
Loredana Groza a dezvăluit cum se menține la 53 de ani. Cântăreața a fost acuzată de-a lungul timpului că a apelat de mai multe ori la medicul estetician.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Loredana Groza, una dintre cele mai apreciate artiste din România, stârnește curiozitatea multora prin felul în care își menține silueta și apariția strălucitoare, chiar la vârsta de 53 de ani. Recent, marea artistă a acceptat să dezvăluie câteva dintre secretele ei pentru Revista VIVA!, oferind o perspectivă în ceea ce privește modul în care se menține în formă.

Loredana a subliniat că, deși nu se consideră o sursă de sfaturi, există câteva principii simple pe care le urmează pentru a-și păstra tinerețea. Vedeta încurajează pe toți să reducă consumul de alimente și să acorde mai multă atenție calității somnului, dar și să facă mișcare regulat. Aceste principii de bază, spune ea, pot avea un impact semnificativ asupra stării generale de bine, scrie avantaje.ro

Loredana-Groza-2

„Cred că frumuseţea se menţine în primul rând printr-o viaţă armonioasă, printr-o gândire pozitivă.

Cu cât ne ating mai puţine comentarii tendenţioase, mai puţine bârfe, care nu fac decât să ne elibereze nişte hormoni foarte toxici pentru organism, cu atât mai bine. Tocmai de aceea trebuie să fim mai buni, să nu îi judecăm pe cei din jur şi să facem orice facem cu pasiune, din tot sufletul, să ne dedicăm și unui lucru important, dar și unuia banal.

Doar atunci când reuşim să fim 100% implicaţi acel lucru va ieşi. Acesta este cel mai tare tratament neinvaziv pe care îl recomand tuturor! Fără efecte secundare. (zâmbește) Astea sunt trucurile mele, pe care le împărtăşesc cu voi. Sunt foarte simple, trebuie doar să fii disciplinat şi să îţi aminteşti în fiecare zi că trebuie să faci totul până la capăt, şi nu cu jumătăţi de măsură.'

loredana-groza-6 

Cu privire la procedurile estetice, Loredana a menționat că nu are nimic împotriva lor, însă susține că nu a apelat la medicul estetician. Marea artistă a fost mereu recunoscută pentru stilul ei unic și extravagantele ținute pe care le poartă cu încredere pe scenă și în viața de zi cu zi. În ceea ce privește moda, Loredana Groza nu se teme să încerce noi tendințe și să se joace cu diverse stiluri, reprezentând mereu un exemplu de creativitate și originalitate în industria muzicală.

„Un trup în formă se menţine în armonie cu o minte echilibrată, cu o viaţă echilibrată, în general. Şi în ciuda faptului că eu am o viaţă agitată, azi sunt aici şi mâine dincolo, îmi păstrez calmul, chiar și când sunt agitată, şi ştiu să depăşesc situaţiile de multe ori imprevizibile în care suntem puşi. Pentru că scena, dragii mei, este o junglă, iar pentru asta trebuie să ai o minte extrem de puternică, într-un corp pe măsură. Iar astea nu se obţin decât printr-o disciplină riguroasă şi printr-o bună cunoaştere a corpului tău.

Viaţa de artist seamănă, din multe privinţe, cu cea a unui sportiv de performanţă. Se întâmplă să ai un
show de două ore, de exemplu, urmat de alte două spectacole, în localităţi îndepărtate. Trebuie să fii extrem de scrupulos la fiecare acţiune, pentru că energia este una limitată. Trebuie să ne imaginăm că avem o baterie, care trebuie să ne ajungă o zi şi uneori şi o noapte, aşa că depinde doar de noi să ne găsim ritmul personal.

Nu sunt aici să dau sfaturi, însă mi se pare foarte important să ne găsim ritmul şi să ne cunoaştem pe noi înşine. Pentru că, găsind acel echilibru, ajungem să facem lucruri incredibile; puterea este doar în noi. Trebuie să mâncăm mai puţin şi să dormim mai puţin, pentru că viaţa este extrem de scurtă; dacă stai să socoteşti, foarte mulţi dintre noi îşi dorm mai mult de jumătate din viaţă şi e păcat. Viaţa trebuie trăită, pentru că e preţioasă şi deopotrivă fragilă şi imprevizibilă.

loredana-groza-sexy-2

Astea sunt trucurile mele: dormit mai puţin, mâncat mai puţin și, bineînțeles, yoga, care nu este nici filozofie, nici o ideologie, nici o nouă religie, nici măcar o învățătură, e o tehnologie care te ajută să transcenzi spre o stare de bine și pe care, ca orice tehnologie, trebuie să ştii să o folosești ca să funcţioneze.'

Cu o carieră remarcabilă care se întinde pe decenii, Loredana Groza rămâne un model de perseverență și un etalon de frumusețe și eleganță în lumea artistică din România. În ciuda trecerii anilor, continuă să inspire și să cucerească inimile fanilor cu energia sa și prezența sa scenică impresionantă.



citeste și
SQL exec time = 1.0838136672974