Martie 06, 2022
Cum arată Gabriela Spanic la 48 de ani. Actrița de telenovele impresionează
Gabriela Spanic, una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele din lume, îndrăgită și la noi grație rolurilor din "Uzurpatoarea" sau "Stăpâna", a ajuns la 48 de ani, însă arată și acum superb. Dacă la față pare puțin schimbată, mulți zicând că a apelat din plin la intervenții estetice, trupul îi este ca tras prin inel, nu cu mult diferit față de perioada în care a participat la Miss Venezuela.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tocmai de aceea, Gabriela iese deseori în public în rochii și fuste scurte și mulate, care-i pun în evidență silueta și picioarele frumoase. Recent, aceasta a făcut senzație pe Instagram într-o rochie tip cămașă, pe care a asortat-o cu bijuterii strălucitoare, curea și pantofi roșii. Ținuta neagră i-a pus în valoare toate atuurile fizice și a lăsat să se vadă nu numai picioarele, ci și decolteul.

Vezi video AICI

Venezueleanca Gabriela Spanic are un băiat de aproape 14 ani, pe care-l iubește ca pe ochii din cap. Gabriel de Jesus este rodul unei povești de dragoste cu un bărbat din țara ei natală, o poveste care s-a terminat urât, însă. Între 1997 și 2003, Gabriela Spanic a fost căsătorită cu actorul Miguel Angel de Leon.

Gaby Spanic y su dolorosa confesión sobre el padre de su hijo | People en  Español

„A fost un copil care s-a născut din iubire, a fost rodul iubirii cu un venezuelean. El mi-a cerut mâna de la mama mea, de la tatăl meu, mi-a dăruit un inel, trebuia să ne căsătorim, dar după aceea au fost situații foarte triste pentru că erau multe bârfe. I s-a spus că fiul meu nu este fiul lui, au fost multe bârfe, multe lucruri, am avut mai multe conflicte, apoi a încercat să mă lovească. Am fost pe punctul să pierd copilul, fiind însărcinată atunci, și i-am spus: 'Pleacă dacă tu crezi mai multe în bârfe decât în mine! Pleacă! Eu nu voi pierde un copil'. Nici până în ziua de azi nu l-am mai văzut”, povestea Gaby Spanic, anul trecut, la o emisiune.

Sursa: peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.61525368690491