Mai 19, 2023
Cum a reușit Shakira să strângă o avere estimată la 300 de milioane de dolari. Din ce face bani artista, de fapt
Shakira este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din întreaga lume. Aceasta are o carieră de succes care se întinde pe 30 de ani. Mai mult decât atât, datorită vocii sale, și nu numai, cântăreața columbiană a strâns o avere estimată la 300 de milioane de dolari. Din ce face bani artista, de fapt.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fosta parteneră al legendei Barcelonei Gerard Pique, Shakira, este categoric una dintre cele mai bune cântărețe din lume. Cu toate că vocea a lansat-o în sfera publică, vedeta nu a strâns bani doar din muzică, scrie spynews.ro

Shakira a strâns o avere estimată la 300 de milioane de dolari

Averea Shakirei este una cu multe zerouri, dar nu doar datorită talentului ei muzical, ci și pentru restul investițiilor pe care cântăreața le-a onorat în diverse domenii, în afara muzicii și studiilor. În acest fel, averea fostei iubite a lui Gerard Pique a fost estimată la 300 de milioane de dolari.

În urmă cu doar zece ani, Shakira a lucrat la un post de televiziune americană. Ea a fost jurat alături de Usher, Adam Levine, Blake Shelton, emisiune de talente cu audiențe de peste 10 milioane de telespectatori.

Shakira issues statement to media following 'difficult year' and 'changes'  in her life | Ents & Arts News | Sky News

Pe lângă acestea, Shakira a avut o mulțime de colaborări cu brand-uri de parfumerie, lenjerie, și chiar imobiliare.

Din ce face bani Shakira

În ceea ce privește parfumurile, Shakira a lansat peste zece parfumuri, iar 12 dintre ele sunt, în prezent, disponibile pentru cumpărare chiar pe site-ul ei.

Cât despre jucării, ea a colaborat cu „Fisher Price”. La acel moment, mai exact în anul 2015, cântăreața columbiană a lansat o colecție de jucării.

Shakira a intrat și în lumea modei, lansând o colecție de lenjerie intimă cu brandul Parade Underwear.

Colombian, Colombian women, women, celebrity, musician, blonde, long hair,  belly, standing, looking at viewer, Shakira, open clothes, panties, black  panties, black underwear, underwear | 5318x3799 Wallpaper - wallhaven.cc

În domeniul imobiliar, Shakira are mai multe proprietăți în diverse țări. De exemplu, în Bonds Kay (Bahamas) aceasta are o fundație numită Pies Descalzos, în 2007, unde ajută copiii și tinerii care au probleme cu accesul la educație.

Shakira Talks Being 'Faithful to Ourselves' After Gerard Piqué Split

Shakira, primul videoclip în care apare alături de cei doi copii ai ei, Milan și Sasha

Shakira a lansat o nouă piesă după despărțirea de Pique. Mai mult decât atât, este primul videoclip în care apare alături de cei doi băieți ai ei, Milan și Sasha. Melodia se numește „Acróstico” și este o puternică scrisoare deschisă către micuții ei.

Sasha y Milán cantan junto a Shakira su nueva canción 'Acróstico' | EL PAÍS  América Colombia

Anul acesta, Milan a scris melodii care m-au făcut să plâng, iar Sasha și-a dedicat ore întregi cântând la pian și descoperindu-și vocea. Amândoi au petrecut ceva timp cu mine în studio și, după ce au auzit această melodie, au cerut să facă parte din videoclip. Au simțit-o și au interpretat-o în felul lor și pentru ei înșiși, cu pasiune și emoție.

Milan și Sasha, este atât de frumos să văd cum vă deschideți aripile pentru a vă realiza visele. Nu există nimic altceva care să mă facă să mă simt mai împlinită decât să fiu mama voastră.”, a scris Shakira pe pagina sa de Instagram.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.82302331924438