Martie 14, 2023
Cum a reacționat Pierce Brosnan după ce soției lui i s-a sugerat să slăbească: "Iubesc fiecare formă a corpului ei"
Sunt căsătoriți de 32 de ani și, chiar dacă ea nu mai arată ca în tinerețe, actorul se declară îndrăgostit de ea la fel ca în prima zi. Recent, apropiați de-ai cuplului i-au sugerat lui Keely că ar trebui să apeleze la metode chirurgicale pentru a slăbi. Actorul a reacționat imediat, apărându-și soția cu eleganța care îl caracterizează.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De mai bine de trei decenii, Pierce Brosnan (69) este bărbatul unei singure femei – Keely Shaye Smith (59), mama celor doi băieți ai săi și femeia alături de care și-a crescut ceilalți trei copii proveniți din prima căsătorie, după ce prima sa soție, actrița Cassandra Harris, a murit de cancer ovarian, în anul 1991. Azi, Pierce Brosnan și soția lui sunt unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood, iar relația lor este mai frumoasă ca niciodată, în pofida cârcotașilor care o acuză pe Keely că s-a îngrășat prea mult și că, din acest motiv, într-o zi va fi părăsită de partenerul ei cel sexy… După câte spune chiar el, Pierce Brosnan își iubește soția la fel de mult și azi, chiar dacă a pierdut lupta cu kilogramele, scrie viva.ro

Să fii măritată cu un sex simbol sau cu… James Bond este o provocare pentru orice femeie, însă iată că jurnalista Keely Shaye Smith nu se teme că ar putea fi părăsită de soțul ei din cauză că a luat proporții.  Cu siguranță nu e ușor să ai alături un bărbat atât de celebru, pe care femeile să-l privească galeș, iar cei din jur să facă permanent comparație între voi, dar Keely chiar are alături bărbatul perfect, care o iubește fix așa cum e și îi declară asta cu fiecare ocazie.

Totul a început în momentul în care a apărut o postare pe Facebook, gen colaj, cu o fotografie care îi înfățișa pe cei doi cu 30 de ani în urmă și una mai recentă. Actorul a negat că i-ar fi aparținut postarea și, mai mult, a spus că în pozele respective par amândoi prea grași, deci era opera unui troll.

Despre cuplu, corp și dureri nerostite. Ce putem învăța din povestea  cuplului Pierce Brosnan – Keely Shaye Smith – Pagina de Psihologie

Ulterior, Pierce Brosnan a mărturisit că prieteni de-ai lor i-au sugerat soției sale să încerce să dea jos kilogramele excedentare prin intermediul unei operații.

„Prietenii i-au oferit o operație pentru reducerea greutății. Dar eu iubesc enorm fiecare formă a corpului ei. În ochii mei, ea este cea mai frumoasă femeie. De asta și pentru că ea mi-a născut copiii', a scris actorul.

Pierce Brosnan, Keely Shaye Smith à New York, le 22 avril 2013 - Purepeople

„Îmi plac formele soției mele'

Cei doi s-au căsătorit în 2001, după 7 ani de relație, iar Brosnan își amintește perfect ziua aceea… „Am găsit o femeie minunată în Keely Shaye. Nici dacă aș fi căutat de un milion de ori nu aș fi găsit una atât de bună ‘, a mărturisit actorul.

Anii au trecut cu repeziciune, iar Pierce și Keely au doi copii mari, însă dragostea dintre ei nu a scăzut odată cu trecerea timpului, ba dimpotrivă. Deși soția actorului, de-a lungul anilor, a luat mult în greutate, nimic nu s-a schimbat între ei. La fiecare apariție publică, Pierce Brosnan pare la fel de îndrăgostit de soția lui, iar el mărturisește că „îmi plac formele soției mele' și consideră că nu trebuie să schimbe nimic la ea.

El-arătos, ea- prea "pufoasă" şi la un pas să arate tot! Pierce Brosnan şi  soţia sa au atras toate privirile la un eveniment! | Spynews.ro

Cât despre fanii cuplului, aceștia sunt încântați de relația lor și mai ales de comportamentul lui Brosnan, pe care îl consideră un gentleman perfect. „S-a îngrășat mult, dar lui nu-i pasă. Iubesc asta la un bărbat', spunea o admiratoare a cuplului. „Soția lui Pierce Brosnan a pus multe kilograme pe ea, dar sunt împreună de 32 de ani și el încă pare îndrăgostit de ea', comenta un alt fan.

„În trecut, am iubit-o pentru cine era, nu doar pentru frumusețea ei, iar acum o iubesc chiar și mai mult, pentru că este mama copiiloor mei. Sunt foarte mândru de ea și încerc mereu să fiu demn de dragostea ei”, spunea și actorul.



citeste și
SQL exec time = 0.74194192886353