August 17, 2023
Cristian Botgros împlinește astăzi 24 de ani. Ce mesaje au publicat Corneliu Botgros și Adriana Ochișanu
Adriana Ochișanu și Corneliu Botgros au transmis cele mai calde urări fiului lor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Astăzi este o zi specială în familia Botgros, deoarece Cristian, fiul Adrianei Ochișanu și a lui Corneliu Botgros, a sărbătorit împlinirea a 24 de ani. Mândră mamă, Adriana Ochișanu, și-a exprimat bucuria și mândria față de fiul său într-o postare emoționantă pe rețelele de socializare. Interpreta a distribuit poze din arhiva personală. 

Adriana și Cristian apar zâmbitori în fotografii, imaginile reflectând legătura specială dintre mamă și fiu. Mesajul plin de emoție a dezvăluit o latura afectuoasă a relației dintre ei:

"La mulți ani fiul meu iubit ,cât voi trai îți voi călăuzi pașii și ma voi ruga bunului Dumnezeu sa te ocrotească și sa te binecuvânteze ,ești mândria și puterea mea ,sant cea mai binecuvantata si fericita mama!", a scris Adriana pe pagina sa de Instagram.

 

 

Tatăl lui Cristian, Corneliu Botgros, de asemenea a publicat un mesaj de felicitare cu ocazia aniversării.

"Astăzi este o zi specială,ziua in care sa născut băiatule meu Cristi Botgros. Dragul meu fecior,iți doresc tot binele din lume,să fii ințelept sa ai parte de tot ce iți dorești ! Noi te iubim din suflet. La mulți ani!", a scris Corneliu Botgros pe pagina sa de Facebook

Fanii și prietenii familiei au inundat secțiunea comentarii cu mesaje de felicitare și urări sincere. 

Ar putea fi o imagine cu 5 persoane, acordeon, vioară şi text



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89308929443359