Mai 11, 2018
Corespondentul special de la AQUARELLE, la Eurovision 2018!
Redactorul muzical de la AQUARELLE FM, Marius, a plecat la Lisabona, pentru a participa la cel mai așteptat concurs muzical din Europa - Eurovision Song Contest 2018. El ne-a oferit detalii și ne-a împărtășit emoțiile din culisele concursului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cea de-a 63-a ediție a concursului Eurovision, se desfășoară în aceste zile la Lisabona, Portugalia. Corespondentul nostru special, redactorul muzical de la radio AQUARELLE FM, Marius, este acum alături de cei mai tari interpreți din Europa, la repetițiile, care se desfășoară pe scena Eurovisionului. Marius ne-a oferit detalii și poze de la eveniment. 

 

 

Chiar dacă atunci când a ajuns la Lisabona, termometrele indicau doar 19 grade, Marius spune că el s-a simțit bine, pentru că în jur, totul era îmbibat de atmosfera plină de emoții pozitive a Eurovisionului. Oamenii sunt fericiți, plini de viață, plini de așteptări. Atmosfera este incendiară, și toți așteaptă cu mare nerăbdare finala concursului Eurovision 2018 de mâine, 12 mai. 

 

 

"Scena este spectaculoasă, concurența este puternică. Când a urcat Moldova pe scenă, am simțit emoții inexplicabile, m-am simțit mândru de ei, și mândru că sunt alături, în arenă. Moldova are o evoluție apreciată de internăuți, e primită bine. Spiritele sunt încinse! Favoriții concursului sunt Cipru și Israel".  - a spus Marius. 

 

 

Amintim că, trupa DoReDos, a intrat în marea finală a concursului Eurovision, după ce, aseară, 10 mai, la cea de-a doua semifinală, au fost votați să meargă mai departe. Trupa DoReDos va evolua mâine, 12 mai, cu numărul 19, în finala concursului Eurovision. 

 



citeste și
SQL exec time = 1.2255191802979