Aprilie 17, 2022
Cindy Crawford, în intimitate! Cum arată fotomodelul la 56 de ani fără retușări
Cindy Crawford a oferit fanilor o scurtă incursiune în ritualul ei de relaxare din propria baie de lux. Fotomodelul de 56 de ani și-a etalat picioarele perfect sculptate, în timp ce se răsfăța cu o mască hidratantă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cindy Crawford a reușit să-și surprindă fanii cu ultima ei postare, în care le oferă o imagine în intimitatea ritualului ei de frumusețe. Legendarul model apare în propriul ei Spa, după ce a făcut o baie relaxantă, iar acum își tratează tenul cu o mască hidratantă.

Ceea ce a remarcat toată lumea la imaginea postată de Cindy Crawford au fost picioarele fotomodelului, care sunt la fel de tonifiate și sculptate ca atunci când avea 20 de ani.

În fotografie, Cindy Crawford este o apariție extrem de incitantă, ea poartă doar un halat alb de baie, care dă impresia că este gata să cadă de pe ea în orice moment. 

Imaginea face parte diantr-o serie de fotografii, în care modelul își promovează propria ei linie de  cosmetice și produse de îngrijire, pe care a înființat-o în 2014, în colaborare cu un medic chirurg. 

Crawford a vorbit despre importanța folosirii cosmeticelor în timpul unui interviu acordat Vanity Fair, în care a declarat că machiajul poate fi considerat o metodă care le ajută pe femei să-și recapete încrederea în ele.

Singurul motiv pentru care cosmeticele contează este pentru că te fac să te simți într-un anumit fel. Dacă te simți mai încrezător, acea influențează tot ceea ce faci", a spus ea, potrivit Daily Mail

Soaking up the sun: Cindy Crawford gave her 6.2 million Instagram followers a look into her spa day at home with a glammed-up shot that was shared to her account on Thursday



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85443925857544