Iulie 24, 2019
Chris Pratt vorbește despre căsnicia fericită alături de Katherine Schwarzenegger
Chris Pratt are o căsnicie perfectă alături de Katherine Schwarzenegger.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger s-au căsătorit la începutul lunii iunie, anul acesta, după un an de relație. Actorul în vârstă de 40 de ani a vorbit cu cei de la ET despre căsnicie, radiind de bucurie: „Ne simțim foarte binecuvântați și foarte, foarte fericiți.”

Chris a continuat prin a spune că trăiește din plin faza lunii de miere: „Cred că este incredibil că stresul ceremoniei a trecut. Dar da, suntem în faza lunii de miere. Suntem fericiți.”

Chris a primit un cadou mai puțin comun din partea soției sale, cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani, și anume, doi porcușori pe care i-a numit după starurile country, Tim McGraw și Faith Hill. „Ei bine, nu este un cadou obișnuit, iar ea nu este o femeie obișnuită. Am primit un cuplu drăguț de porci Kunekune și i-am invitat pe Tim și Faith la fermă pentru a-i întâlni”, a povestit Chris. Cu ocazia zilei de naștere a soțului său, Katherine a postat și un colaj amuzant pe Instagram, alături de un mesaj special.

„La mulți ani dragul meu chip de înger. Sunt atât de fericită să râd cu tine, să te iubesc, să merg în aventuri cu tine, să te sărut și să trăiesc această viață magică cu tine. Îmi aduci bucurie în viață! Te iubesc atât de mult!', a scris aceasta. Chris Pratt joacă în noul film Jurassic World 3, și a precizat că, deocamdată, nu știe prea multe detalii: „Mi-ar plăcea să văd cum unele dintre celelalte personaje din originalul Jurassic Park își construiesc drum către acest film.”

 

elle.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.95880103111267