Septembrie 29, 2023
Cher, de mână cu iubitul mai tânăr cu 40 de ani! L-a „păzit” la un eveniment
Cher (77 de ani) și Alexander Edwards (37 de ani) s-au împăcat recent, după ce au stat despărțiți câteva luni. Zilele trecute, cei doi s-au afișat împreună la Săptămâna Modei de la Paris, la prezentarea noii colecții de primăvară-vară 2024 a casei de modă Balmain.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cher, care deține o avere de 360 de milioane de dolari, și Alexander au venit îmbrăcați în ținute asortate, în culorile alb și negru, iar cântăreața americană l-a ținut de mână pe iubitul tinerel pe tot parcursul evenimentului. Cher și Alexander, care este și el muzician și producător muical, și-au început relația în 2022, iar artista a fost foarte afectată de scurta despărțire, scrie click.ro

De fiecare dată când apar în public, cei doi se țin de mână pentru a demonstra că nu le pasă de gurile rele, care spun că relația lor este destinată eșecului, din cauza diferenței de vârstă de 40 de ani. 

Legat de asta, Cher a transmis recent un mesaj acid pe rețeaua socială X, fosta Twitter: „Dragostea nu ține cont de matematică! După cum știm cu toții...NU M-AM NĂSCUIT IERI și Ceea ce știu sigur...Nu există garanții. Oricând faci o alegere, riști! Întotdeauna am riscat... Sunt CINE sunt!

Cher  și Alexander Edwards au fost prezenți la Săptămâna Modei de la Paris (Foto: Profimedia)

Cher a trecut prin două divorțuri

Cher are două divorțuri la activ și are doi copii, din relații diferite. Artista are un fiu, Chaz Bono (53 de ani), cu fostul ei soț Sonny Bono, care a murit în 1998, la vârsta de 62 de ani, din cauza rănilor suferite după ce a lovit un copac în timp ce schia. Mai are un fiu, pe Elijah Blue (47 de ani) cu regretatul muzician Gregg Allman, care s-a stins în 2017.

De asemenea, Alexander Edwards are un băiețel, pe nume Slash Electric (3 ani), cu fosta lui iubită, Amber Rose (39 de ani). Aceștia s-au despărțit cu scandal, după ce artista l-a acuzat pe producător că a înșelat-o cu 12 femei diferite, fapt recunoscut chiar și de Alexander.

Cher, 77, 'still cares' about ex-boyfriend Alexander Edwards, 37 ...



citeste și
SQL exec time = 6.1241164207458