Decembrie 12, 2022
Celebra Jessica Alba a fost răpită timp de 14 ore! Au găsit-o legată în portbagajul unei mașini
Actrița Jessica Alba (41 de ani) a fost răpită timp de 14 ore. Una dintre cele mai frumoase și îndrăgite femei din lume a trecut printr-o primejide uriașă atunci când avea doar 15 ani. Totul s-a întâmplat 1997, iar povestea traumatizantă încă o urmărește și în prezent.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Superba Jessica Alba a trecut printr-un mare pericol la începuturile carierei sale. Vedeta de la Hollywood a trecut printr-o experiență traumatizantă când a fost răpită în timpul filmărilor pentru show-ul TV „Flipper”, difuzat în SUA între 1995 și 2000.

Se pare că frumoasa actriță a fost răpită când avea doar 15 ani. Timp de 14 ore, Jessica a dispărut pur și simplu de la filmările pe care le făcea în Queensland, Australia.

Coșmarul a început când actrița a început să primească telefoane bizare, pe care nu le-a luat în serios, susține The Sun. Din păcate, acele apeluri erau cât se poate de serioase, pentru că adolescenta a dispărut la scurt timp, scrie clickpentrufemei.

Jessica Alba, răpită la 15 ani! A fost găsită în portbagajul unei mașini

Jessica Alba 

Nici după atația ani, Jessica Alba n-a reușit să explice foarte bine ce s-a întâmplat cu ea. E posibil ca întreaga experiență să fi fost atât de tulburătoare, încât vedeta a blocat-o și n-a mai vrut să amintească vreodată acest episod întunecat.

Nu este clar ce s-a întâmplat în cele 14 ore cât a lipsit, dar ulterior a fost găsită în portbagajul unei mașini. Jessica Alba era legată la ochi și avea un căluș în gură, pentru a nu țipa, conform sursei citate.

Vedeta n-a putut oferi prea multe informații după ce a fost găsită, motiv pentru care s-a renunțat la investigarea cazului înfricoșător. Întreaga experiență a afectat-o mult pe tânără, actrița renunțând imediat la rolul ei din „Flipper”, în 1997.

Abia un an mai târziu, în 1998, a apărut într-un episod al serialului „Brooklyn South”, după care a devenit Leanne din mult aclamatul serial „Beverly Hills, 90210”. Ulterior, cariera ei a explodat.

Jessica Alba

Jessica Alba, una dintre cele mai frumoase actrițe

Jessica Alba e cunoscută din filme precum „Honey”, „Fantastic Four” și „Sin City”. Actrița n-a făcut ravagii la Hollywood doar cu frumusețea și talentul ei actoricesc, ci s-a dovedit a fi și o femeie de afaceri de mare succes.

În urmă cu 11 ani, vedeta a creat „Compania Onestă”, o firmă care comercializează tot felul de produse naturale, care valoarează în jur de 1,7 miliarde de dolari. 

În plan personal, Jessica Alba e căsătorită cu Cash Warren încă din 2008. Cei doi au trei copii, pe fiicele Honor și Haven și pe fiul Hayes.

Jessica Alba 

Sursa



citeste și
SQL exec time = 0.9081859588623