Octombrie 24, 2016
Cele mai spectaculoase personaje de Halloween
În ajunul zilei de 31 octombrie se sărbătorește ziua tuturor Sfinților, care a devenit deja ziua în care toată lumea se gândește ce personaj să imite, ce costum să-și pregătească pentru ziua de Halloween.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Redacția primei reviste pentru femei din Moldova, se grăbește să vă facă cunoscute cele mai îndrăznețe, colorate și populare costume.

1. Maleficul. O atenție deosebită trebuie acordată acestui personaj, al cărui rol îl îndeplinește superba Angelina Jolie. Este un mod inspirat, ușor de îndeplinit un costum asemănător, chiar și pentru cei mici.

2. Păpuși. Pentru a intra în roulul acestui personaj este suficient să porți o rochie scurtă, ciorapi și pantofi, să ai părul strâns și să adepți un machiaj specific. Poate fi vorba de o ,,păpușă-zombie'' sau ,,Alice în țara minunilor''.

3. Personaj non-conformist cu un machiaj care crează iluzie optică. A intra în pielea acestui personaj este destul de complicat și necesită o muncă în plus. Opțiunile sunt multe, în mod cert va fi nevoie să îți pictezi un ochi în plus sau să mai adaugi încă un nas sau o gură. 

4. Personaje negative și pozitive din filme. Dă preferință celor mai renumite filme, pentru a fi ușor de recunoscut. Robin Hood, Terminator, Jack Sparrow, Frankenstein, Freddy Krueger, Transformatorul, o fată din filmul "The Ring" sau maniac de groază din filmul "Scream".

5. Vampirul. Imaginea vampirului este scandaloasă și îți oferă o mulțime de variante iar acest personaj este deja clasic pentru sărbătoarea de Halloween- un machiaj strident pe fața luminoasă și palidă, un costum spectaculos va surprinde cu siguranță pe toată lumea.

6. Vrăjitoarea, Zâna, Sirena, Prezicătoarea sau alte persoanje feminie. Făcând apel la aceste personaje vei fi seducătoare, remarcabilă, teribilă, blândă și amuzantă, sau naivă și furioasă. 

7. Celebrități. În ultmii ani a devenit un trend să adopți această imagine de Halloween- imaginea unei celebrități, așadar foarte mulți preferă numele celebrei Lady Gaga, Barack Abama, Michael Jackson și alții, fiind ajutați de un make-up special și măști diverse.



citeste și
SQL exec time = 0.51330637931824