August 04, 2023
Ce soție sexy are Sylvester Stallone! Anul trecut voia să divorțeze, acum n-o mai scapă din ochi
Se mândrește cu ea! Sylvester Stallone (77 de ani) și sotia lui, Jennifer Flavin (54 de ani) , au fost surprinși împreună pe platourile de filmare ale noului lor reality show, în Calabasas, miercuri, în pofida faptului că în prezent toți actorii de la Hollywood sunt în grevă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actorul din „Rocky”, care deține o avere de 400 de milioane de dolari, a fost văzut ținând-o de mână pe partenera lui de viață, care a venit îmbrăcată într-o rochie albă și mulată. Jennifer a fost model în tinerețe și și-a păstrat silueta fără cusur, scrie click.ro

Ea și starul de la Hollywood sunt căsătoriți de 25 de ani și anul trecut au vrut să divorțeze, însă s-au răzgândit în ultim moment, iar acum par mai fericiți ca niciodată. Stallone și Flavin au împreună trei fete, Sistine (25 de ani), Sophia (26 de ani) și Scarlet (21 de ani).

Sylvester Stallone, de mână cu soția

„Să spunem că a fost o perioadă foarte tumultoasă. A existat o realizare a ceea ce era mai valoros decât orice, și anume dragostea mea pentru familia mea. Are prioritate față de munca mea și a fost o lecție greu de învățat pentru mine", a declarat Sylvester Stallone pentru revista People, anul trecut, după ce a anunțat că a renunțat la ideea de a divorța de Jennifer Flavin.

Când Flavin a intentat divorț în august 2022, Stallone a spus într-o declarație de presă că „abordează pe cale amiabilă și privată aceste probleme personale”, însă o lună mai târziu a fost confirmat că s-au împăcat. Sylvester Stallone mai are doi copii din mariajul cu actrița Sasha Czack, Sage, care a murit în 2012, Seargeoh (44 de ani).

„Nu le-am acordat suficientă atenție când au crescut. Eram atât de preocupat de carieră, dar acum nu mai sunt așa. Acum vreau să încep să-i întreb despre viața lor, despre tot ce se întâmplă cu ei”, a explicat el pentru Times, în urmă cu ceva timp.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.0930149555206