Octombrie 17, 2022
Ce părere are Carla’s Dreams despre chișinăuieni? „Oameni de calitate..."
Înainte să interpreteze ultima piesă din recitalul său, Carla’s Dreams i-a felicitat pe chișinăuieni cu ocazia Hramului Orașului, de pe scena din Piața Marii Adunări Naționale și a dat de înțeles că ar fi „de la Poșta Veche”. Totodată, artistul a menționat că a cunoscut, în Capitală, „oameni de calitate”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Într-o cameră la Rîșcanovca, a fost cândva scrisă o piesă. Ea a fost scrisă foarte mult din experiența de aici, ea nu a fost una total plăcută, dar ea maturizează oameni. Deși noi am cântat-o în multe țări, ea fost scrisă în Chișinău pentru realitatea de aici, de atunci.

Ca și cultură, Chișinăul permanent a fost în locuri de frunte și așa trebuie să rămână. Noi am avut puncte de cădere, dar asta a fost dictat de alte circumstanțe, dar oamenii de aici, permanent au fost, din punctul meu de vedere, de calitate, și unii care știu să-și susțină cuvântul și să meargă mai departe”, a afirmat Carla’s Dreams.

„Felicitări tuturor cu foarte mult respect de la un băiet de-al vostru de la Poșta Veche”, a precizat artistul.

Pe final, acesta a interpretat piesa „Hobson’s Choice”.

Carla's Dreams este un proiect muzical lansat în 2012 în Republica Moldova, iar ulterior, a devenit popular și în România. În acest an, trupa a împlinit 10 ani de activitate.

Sursa - tv8.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 6.3796706199646