Iunie 26, 2019
Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas s-au distrat la concertul interpretei Lady Gaga
Soții Douglas au participat la show-ul feeric "Enigma" susținut de către interpreta Lady Gaga. Concertul a avut loc la New York.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood, sunt căsătoriți de mai bine de douăzeci de ani, dar până și-n prezent se iubesc ca-n ziua cea dintâi. Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas știu că rutina le-ar distruge relația, de aceea, ei practică o viață activă, ducându-se la evenimente mondene, în vacanțe de vis și la diverse concerte.

În pofida faptului că actorul hollywoodian, Michael Douglas luptă cu cancerul, acesta se bucură de viață cum știe mai bine, și aseară a decis împreună cu soția sa, să participe la concertul excentricei artiste - Lady Gaga.

După ce a debutat în cinematografie, Lady Gaga este o personalitate care merită toată admirația, de aceea faimosul cuplu a hotărât să fie și ei prezenți la show-ul "Enigma" susținut de artistă. 

 

 

Pentru acest eveniment, Catherine și Michael s-au îmbrăcat la patru ace și au strălucit pe covorul roșu. Actrița a ales o rochie maxi cu un imprimeu aprins, iar actorul în vârstă de 74 de ani, a zâmbit și a pozat cu mare drag. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73727226257324