Ianuarie 18, 2023
Cătălin Măruță este în cârje, după operație. Ce gest a făcut Eva pentru el
Fiica sa, Eva, a făcut un gest înduioșător. Cătălin Măruță se recuperează în aceste zile după operația la genunchi prin care a trecut în urmă cu câteva zile. Prezentatorul TV are parte de toată grija și atenția familiei, mai ales a copiilor săi, Eva și David. Vedeta PRO TV a împărtășit un clip emoționant pe Instagram în care se află în cârje, iar fiica sa încearcă să-l ajute să facă câțiva pași.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cătălin Măruța a suportat o intervenție complexă la genunchi pentru ligamente încrucișate. Soția sa, Andra, i-a fost alături pe tot parcursul operației și a avut permanent grijă de el. Odată ajuns acasă, Eva și David au stat numai pe lângă Măruță și au încercat să-l ajute în ceea ce privește recuperarea. Micuța Eva a a făcut un gest cu adevărat emoționant față de tatăl ei.

Cătălin Măruța se poate considera un om norocos, căci familia îi este alături și la bine și la rău. După operația suferită la genunchi, prezentatorul PRO TV se recuperează acasă și este înconjurat de toată atenția soției, Andra și a copiilor săi, Eva și David. Cătălin Măruță se poate deplasa la acest moment numai în cârje, iar vedeta a postat pe social-media primele imagini în care este ajutat fiica sa Eva pentru a face câțiva pași. Evei nu-i mai vine să se dezlipească de lîngă tatăl ei. Copila i-a făcut lui Măruță și un tatuaj cu pixul pe antebraț.

„Am început plimbarea cu asistenta-mea șefă. Asistenta-șefă (Eva) m-a lăsat, acum e asistentul-șef (David). Suntem toată familia și mama, și tata de la Târgu-Jiu. Așadar, pacientul e ok', a spus Măruță, pe Instastory.

catalin-maruta-in-carje-3

Tati, încearcă să mergi singur', i-a spus David. „Merg singur, dar n-am voie fără cârje. Așa că e din ce în ce mai bine. Cu puține dureri, dar e mai bine', a mai spus Măruță.

tatuaj-catalin-maruta-943x1024-1

Cătălin Măruță nu a necesitat anestezie generală în timpul intervenției la genunchi și a putut observa pe monitor, cum doctorii își fac treaba. La puțin timp după ce a ieșit din sala de operații, prezentatorul și-a anunțat fanii cum a recurs intervenția.

„Gata! Pacientul a supraviețuit. M-a așteptat și asistenta mea personală (n.r. Andra).Am putut să văd operația pe monitor. Am stat de vorbă cu doctorul. Totul a fost bine. Am fost un pacient ascultător. Urmează recuperarea pentru că de acum începe distracția. Mâine după-amiază mă externez, apoi e nevoie de câteva zile în care trebuie să respect câteva zile de proceduri (n.r de recuperare)‘, a declarat Cătălin Măruță, imediat după operație.

im_3ff451a7ee2127ca611cd33ac8756591 

Sursa



citeste și
SQL exec time = 1.4378442764282