August 26, 2024
Cameron Diaz, mamă pentru a doua oară la 51 de ani: "Iubesc să fiu mamă. E cea mai bună parte a vieții mele"

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Din 2015, de când s-a căsătorit, viața lui Cameron Diaz s-a schimbat la 180 de grade. Această schimbare nu a venit forțat, ci de bunăvoie. Născută în 30 august 1952, Cameron a fost, la un moment dat, actrița de la Hollywood care câștiga cei mai mulți bani. Acum, însă, preferă viața liniștită de familie mai presus de orice altceva. Are doi copii și un soț care o adoră, iar asta îi e de ajuns, libertateapentrufemei.ro

În 2023, Cameron Diaz a revenit pe platourile de filmare, după 8 ani de pauză. În tot acest timp și-a creat o familie cum doar spera. Soțul ei, Benji Madden, membru al trupei Good Charlotte, este cu 7 ani mai tânăr decât ea. În brațele lui a cunoscut cu adevărat ce e iubirea și cu el și-a dorit să devină mamă.

„Odată cu căsătoria, am învățat ce înseamnă să intru cu totul în ceva. Nimic nu este mai presus de asta, dar nu este greu, pentru că e cel mai de preț lucru pe care îl am. Amândoi știm că, indiferent ce s-ar întâmpla, putem fi o familie oriunde și am fi bine așa. Nu avem nevoie de nimic din lucrurile pe care le deținem în afară de a ne avea unul pe celălalt”, spunea Cameron, îndrăgostită de Benji mai mult ca oricând.

Cameron Diaz, la plimbare cu soțul și copiii. Foto: Profimedia 

*EXCLUSIVE* Cameron Diaz and Benji Madden prove family is bliss on Montecito grocery run as the former ‘The Mask’ actress starts the conversation about couples sleeping in separate beds **WEB MUST CALL FOR PRICING**

Cameron Diaz, mamă pentru a doua oară la 51 de ani

În martie 2024, Cameron Diaz și Benji Madden au anunțat nașterea celui de-al doilea copil al lor, Cardinal Madden. Actrița a fost văzută atunci în timp ce împingea căruciorul cu nou-născutul.

„Suntem binecuvântați și entuziasmați să anunțăm nașterea fiului nostru, Cardinal Madden. Este minunat și suntem cu toții fericiți să fie aici. Pentru siguranța copiilor și pentru siguranța lor nu vom posta nicio imagine. Dar el este foarte simpatic. Suntem recunoscători și fericiți”, scria actrița în luna martie, fără să ofere alte detalii.

În 30 decembrie 2019, Cameron și Benji aveau primul lor copil, o fetiță pe care au numit-o Raddix.

„Iubesc să fiu mamă. E cea mai bună parte a vieții mele. Sunt recunoscătoare, atât de fericită și norocoasă că pot să fac asta cu Benji”, spunea Diaz în 2020.

Conform presei internaționale, deși Cameron nu a vorbit niciodată despre asta, ambii copii ar fi venit pe lume cu mame surogat.

Exclusive... Cameron Diaz & Benji Madden Shop For Furniture In Hollywood

Ce a făcut Cameron Diaz cât nu a mai jucat în filme

8 ani a stat Cameron Diaz departe de platourile de filmare. Acest lucru nu a însemnat că a stat degeaba acasă, însă. A scris două cărți, „The Body Book: Feed, Move, Understand and Love Your Amazing Body” și „The Longevity Book: The Science of Aging, the Biology of Strength, and the Privilege of Time”.

Mai mult, a creat o afacere cu vinuri organice alături de o bună prietenă. A investit și în startup-uri din domeniul biotehnologiei.

*EXCLUSIVE* Cameron Diaz wears a foot brace while out for coffee with her daughter

Să fie mamă și soție, prioritatea actriței

 

Cel mai important aspect al vieții sale, dincolo de lumina reflectoarelor sau de orice afacere, a fost, este și va fi mereu familia ei. Iubește să fie mamă și soție. Tocmai de aceea a înlocuit galele și evenimentele de covor roșu cu plimbări prin cartier, în care-și împinge fiul într-un cărucior în timp ce partenerul ei o ține de mână pe fiica lor. Rochiile elegante și machiajul impecabil au fost date pe treninguri, nici urmă de ruj sau fond de ten și coafuri răvășite, făcute la minut.

Cele mai recente poze surprinse de paparazzi o arată exact așa cum îi place ei, naturală în aspect și gesturi. În compania celor mai dragi persoane este toată un zâmbet.

De pe lista celor mai sexy și bine plătite actrițe din lume, la viața de familistă convinsă

La 16 ani, Cameron Diaz a fost remarcată grație frumuseții sale și a devenit protagonista unor campanii publicitare. Ușile Hollywood-ului i s-au deschis grație primului ei film, care s-a dovedit a fi un mare succes, „Masca”. A dat probă pentru un rol secundar, fără a avea vreun fel de studii sau experiență în domeniu, dar a fost atât de convingătoare încât a primit un personaj și mai important, jucând partenera lui Jim Carrey.

Mai multe publicații internaționale au pus-o, de-a lungul anilor, în topul celor mai sexy actrițe din lume. De asemenea, a fost și în clasamentul celor mai bogate.

6-03-07 2007 MTV Movie Awards - Arrivals

Potrivit The Hollywood Reporter, ea a câștigat 42 de milioane de dolari doar pentru comedia „Bad Teacher”. Diaz a fost plătită cu un salariu de 1 milion de dolari, dar când a semnat contractul s-a asigurat că va primi și procente din profitul filmului, care a fost unul de succes. În general, salariul ei pentru un film se învârtea între 10 și 20 de milioane de dolari.

Cameron Diaz, în 2011



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.83929467201233