Februarie 17, 2023
Bruce Willis nu suferă de afazie, ci de ceva mult mai grav. Un nou diagnostic șochează încă o dată
După ce tot Hollywoodul a empatizat cu familia actorului, a cărui stare de sănătate s-a depreciat brusc în ultimii ani, acum un nou diagnostic șochează încă o dată

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Bruce Willis este unul dintre cei mai faimoși actori de la Hollywood, după ce a jucat în superproducții precum "Die Hard" și "Al șaselea simț"; cu toate acestea, în ultimele luni a fost afectat de o boală tot mai gravă, până în punctul în care a fost nevoit să se retragă din actorie la vârsta de 67 de ani, scrie okmagazine.ro

În luna martie a anului trecut, fosta sa parteneră, actrița Demi Moore, fiicele sale și actuala sa soție, Emma Heming, au anunțat că Bruce Willis suferă de afazie, o tulburare de limbaj care îi afectează progresiv capacitatea de a citi și de a se exprima.

O veste sfâșietoare pentru actorul din "Die Hard"

Acum, starul din "Ghost: The Shadow of Love" și "An Indecent Proposal" este cel care a emis o declarație prin care a dat publicității noi vești despre starea lui Bruce. "Familia noastră își exprimă cea mai profundă recunoștință pentru incredibilul val de dragoste, sprijin și povești minunate pe care le-am primit cu toții de când am împărtășit diagnosticul inițial al lui Bruce. În acest spirit, vrem să vă ținem la curent cu situația iubitului nostru soț, tată și prieten, deoarece acum înțelegem mai bine prin ce trece", și-a început Demi Moore mesajul.

"De când am anunțat diagnosticul de afazie al lui Bruce în primăvara anului 2022, starea lui a progresat și acum avem un diagnostic mai specific: demență frontotemporală (cunoscută sub numele de FTD). Din păcate, dificultățile de comunicare sunt doar un simptom al bolii cu care se confruntă Bruce. Deși acest lucru este dureros, este o ușurare să avem în sfârșit un diagnostic clar", a adăugat actrița.

Bruce Willis dementa jpg 

"Pentru persoanele sub 60 de ani, FTD este cea mai frecventă formă de demență și, deoarece poate dura ani de zile până la diagnosticare, FTD este probabil să fie mult mai frecventă decât știm. În prezent, nu există tratamente pentru această boală, o realitate care sperăm să se schimbe în anii următori".

În final, familia precizează că actorul a încercat să facă față cât de bine a putut. "Bruce a găsit întotdeauna bucurie în toate și i-a ajutat pe toți cei pe care îi cunoaște să facă același lucru. Am fost atât de emoționați de dragostea pe care toată lumea a împărtășit-o pentru dragul nostru soț, tată și prieten în această perioadă dificilă. Compasiunea, înțelegerea și respectul vostru continuu ne vor permite să îl ajutăm pe Bruce să trăiască o viață cât mai plină".

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0195963382721