Aprilie 14, 2023
Brigitte Macron a făcut senzație într-o ținută pe care Kate Middleton a purtat-o când era gravidă
O femeie în etate poate arătat la fel de bine ca una mult mai tânără, în aceeași ținută? Se pare că da!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Președintele francez Emmanuel Macron și soția sa, Brigitte Macron, se află în prezent într-o vizită de stat în Țările de Jos, iar Brigitte a arătat uimitor într-o rochie și o haină albastre, la sosirea cuplului prezidențial în Amsterdam, acolo unde Regina Maxima și Regele Willem-Alexander al Țărilor de Jos i-au primit cu mare pompă la Palatul Regal, scrie okmagazine.ro

La sosirea în Țările de Jos, Brigitte Macron a ales o rochie albastră pe care a asortat-o cu o haină în aceeași nuanță, cu detalii aurii. Ținuta le-a amintit fanilor de look-ul albastru al lui Kate Middleton, pe care l-a purtat la Colegiul Regal de Obstetricieni și Ginecologi, în 2018, atunci când era însărcinată cu Prințul Louis.

Kate Middleton gravidă GettyImages 924881328 jpg

Pe Instagram, utilizatorul @niveenbeauty a comentat: „Această ținută a doamnei Macron îmi amintește de ținuta albastră de maternitate al lui Catherine, purtată în 2018”.

Brigitte și Emmanuel Macron, primiți de Regii Țărilor de Jos

Soția președintelui francez a combinat compleul său șic cu o pereche de pantofi stiletto negri și un clutch de aceeași culoare. Brigitte Macron este admirată de mulți pentru stilul ei impecabil și este considerată un icon fashion de când a devenit Prima Doamnă a Franței, chiar și la vârsta ei înaintată, de 69 de ani.

Kate versus Macron jpg

Este pentru prima dată în ultimii 23 de ani când un președinte al Franței vizitează regatul Țărilor de Jos. 

În prima zi a vizitei lor, președintele francez și soția sa au planificat o vizită la expoziția Vermeer din Amsterdam, însoțiți de cuplul regal. Iar pe seară, la Palatul Regal din Amsterdam, Familia Regală olandeză a oferit un dineu de stat, la care au fost invitate mai multe personalități având legături atât cu Amsterdamul, cât și cu Parisul.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.422878742218