Mai 20, 2021
Boala incurabilă a lui Gigi Hadid. Îi provoacă oscilații de greutate
Gigi Hadid este una din cele mai populare modele din lume, dar de-a lungul timpului a fost criticată pentru oscilaţiile sale de greutate. Multă lume a crezut că vedeta nu are o disciplină alimentară, până când aceasta a dezvăluit că suferă de o boală incurabilă a tiroidei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sunt deja şapte ani de când Gigi Hadid şi-a făcut debutul în lumea modei, iar de atunci este de neoprit. Considerată una dintre cele mai frumoase modele din lume, Gigi s-a luptat de-a lungul timpului cu diverse critici, fiind catalogată când ”grasă”, când ”prea slabă”, scrie okmagazine.ro. 

Nu multă lume ştie, însă, că modelul suferă de o boală a tiroidei, Boala Hashimoto, incurabilă, dar tratabilă. Practic, corpul atacă glanda tiroidă, ducând la tot felul de simptome greu de depistat. De altfel, Gigi a descoperit că suferă de această afecţiune după vârsta de 17 ani, la ceva timp după ce a intrat în industria modei.

Vedeta a dezvăluit că are Hashimoto în urmă cu câţiva ani, când a decis să rupă tăcerea, sătulă fiind de jignirile constante legate de corpul ei.

”Aceia dintre voi care m-au catalogat ca fiind prea grasă pentru industria modei vedeau, de fapt, efectele bolii: inflamaţiile şi retenţia de apă. În ultimii ani am urmat un tratament care să-mi reducă aceste simptome, dar şi alte semne, precum oboseala extremă, probleme de metabolism, modul în care corpul reţine apa”, a explodat pe Twitter în urmă cu câţiva ani Gigi Hadid.

În acest moment, Gigi este la adăpost de orice energie negativă, canalizându-şi toată energia către fetița ei.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.9572377204895