Noiembrie 08, 2022
Bianca Drăgușanu, reacție după ce i s-a reproșat că are buze prea mari: "S-au trezit frumusețile"
Bianca Drăgușanu a luat foc după ce fanii de pe Instagram i-au reproșat că are buze prea mari. Ea le-a explicat că și filtrele pe care le folosește pot denatura realitatea, însă oricum nu este dreptul celor care „arată ca niște porci mistreți” să aibă ceva de criticat la adresa ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Bianca Drăgușanu a reacționat după ce i s-a reproșat că are buze prea mari. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, dar nu acceptă criticile fanilor, mai ales când este vorba despre felul în care arată. Blonda a declarat în repetate rânduri că ea este foarte încântată de imaginea ei și nu permite nimănui să aibă ceva de comentat despre alegerile sale, indiferent de natura lor.

Recent, Bianca Drăgușanu a avut o reacție acidă, după ce mai multe fane au criticat-o pentru faptul că are buzele prea mari.

„Mi-am verificat mesajele din Instagram și am observat că mai nou s-au trezit frumusețile astea care ele arată ca niște porci mistreți să-mi spună mie că am buzele extrem de mari.

bianca-1-1

Băi dar nu v-ați plictisit de zece ani să tot îmi spuneți asta? Păi și dacă îmi spuneți lucrurile astea nu e ca și cum mă interesează sau ca și cum s-ar schimba ceva', a mărturisit blondina.

„Oricum filtrul acesta face buzele mai mari și tocmai de asta îmi place, că dacă aș avea buzele cât mi le arată filtrul acesta, probabil nu mi le-aș mai injecta, dar nu le am și mi-ar plăcea să le am așa', a mai adăugat ea.

bianca-dragusanu-a-explodat-dupa-ce-a-fost-acuzata-ca-poarta-fake-uri-am-cheltuit-peste-40-000-de-euro-in-ultima-luna-doar-pe-haine-ma-iubesc-mult-de-tot_24554700

Bianca Drăgușanu a confirmat că îi place să apeleze la operații estetice

Fără doar și poate, Bianca Drăgușanu este considerată de mulți campioana operațiilor estetice.

Deși de-a lungul timpului a primit diferite critici, legate de operațiile estetice la care a apelat, Bianca este foarte asumată în tot ceea ce face și recunoaște că-i place să testeze tot ce e nou.

„Eu sunt foarte asumată și mie îmi place să mă tunez tot timpul. Normal că o să-mi mai fac operații. Acum am împlinit 40, crezi că la 50 n-o să vreau să-mi fac sau la 45? Sigur apare ceva nou și vreau și eu”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Spectacola.

bianca-dragusanu-a-postat-fotografiile-dupa-bataia-primita-de-alex-bodi-11-840x500-2

„Sunt în cea mai bună variantă a mea, pentru că mereu îmi place să fac un update. Atât timp cât mă simt bine în pielea mea este că nu vreau să devin Angelina Jolie.

Eu sunt Bianca Drăgușanu. Sunt două categorii de femei: care acceptă că vor să fie ca mine și alea care critică buzele mele, dar ele pozează și postează ca și mine, îmi copiază și pozițiile de pe Instagram unde și la astea stau să mă gândesc să nu fie ca altcineva', a spus Bianca.

bianca-dragusanu-este-insarcinata-cu-gabi-badalau_2_1_size24

Sursa



citeste și
SQL exec time = 0.8574333190918