Iunie 13, 2023
Bănuită că ia droguri și că e la un pas de tragedie. Britney Spears poate sfârși ca Amy Winehouse!
Destinul lui Britney Spears se poate frânge oricând, întocmai ca cel al lui Amy Winehouse. Familia artistei e de părere că aceasta ia droguri foarte periculoase și că e la un pas de tragedie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Potrivit unor documente recente, familia lui Britney Spears se teme că o așteaptă destinul tragic al artistei Amy Winehouse. Ce se întâmplă?

Atât Kevin Federline, fostul soț al lui Britney Spears, cât și mult contestatul său tată, Jamie Spears, sunt de părere, potrivit Daily Mail, că solista cunoscută pentru hiturile sale ”Toxic” și ”Hit me baby one more time” este sub influența drogurilor puternice și periculoase, iar până la moarte nu mai este mult, scrie okmagazine.ro

”Mă tem că ia metamfetamină și mă rog ca cineva să facă publică informația, că așa poate se va trezi”, a afirmat sursei citate Kevin Federline, cu adevărat îngrijorat. ”Este cutremurător, căci este mama copiilor mei”, a mai spus bărbatul.

Britney Spears cu actualul soț

Același lucru îl susține și mult hulitul tată al lui Britney Spears: ”Poate muri ca Amy!”. Regretata artistă Amy Winehouse a murit la vârsta de 27 de ani, în urma unei supradoze.

Îngrijorările îngrozitoare apar la mai bine de un an după încheierea mult mediatizatei tutele conservatoare a tatălui lui Britney Spears, acuzat că i-a controlat întreaga viață, proiectele și finanțele.

Britney Spears cu actualul soț

Fiii lui Britney Spears, Preston, în vârstă de 17 ani, și Jayden, în vârstă de 16 ani, susțin că au văzut droguri livrate la ea acasă și încă refuză să o viziteze, mai scrie Mail.

Metamfetamina este un drog psiho-stimulent care cauzează stări de euforie și excitație. Metamfetamina afectează neurochimic mecanismele responsabile pentru reglarea bătăilor inimii, temperatura corpului, presiunea sângelui, pofta de mâncare, simțurile.

Britney Spears cu actualul soț

Comportamentul artistei este foarte haotic și vizibil în social media, locul unde interacționează cu fanii. Este posibil ca inclusiv relația cu actualul soț să fie afectată, mai ales că recent a fost plecată într-o vacanță exotică cu un alt bărbat, un prieten vechi al artistei.

„De fiecare dată când sună telefonul, mă tem că voi primi vești devastatoare”, a spus Federline, care încasează lunar fabuloasa sumă de 40.000 de dolari drept pensie alimentară pentru copii de la Britney Spears. „Nu vreau ca băieții să se trezească într-o dimineață și să afle e că mama lor a luat o supradoză.”, a subliniat Kevin Federline, care a fost căsătorit cu vedeta în perioada 2004 – 2007.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.62057423591614