August 22, 2021
Aquarelle 90,7FM: După nuntă și cununie urmează luna de miere. Unde se vor petrece Edward și Cleopat
După nunta de vis pe care au avut-o, Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au oficiliazat dragostea și în fața lui Dumnezeu. Tinerii însurăței s-au cununat la o biserică din Chișinău.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nu au avut nași, așa cum anunțase în câteva interviuri, dar au avut părinții alături. De la București au venit și socrii Cleopatrei. Cu ocazia cununie religioase am putut să o vedem și pe mama interpretei, despre care se știe că se lasă filmată sau fotografiată extrem de rar. 

Împliniți, binecuvântați și extrem de fericiți, frumosul cuplu este pregătit acum să pornească în luna de miere. Edward și Cleopatra au anunțat că vor începe cu Sardinia, acolo unde artistul din România a locuit câțiva ani împreună cu familia lui. Acum ar vrea să-i arate și soției lui frumusețea acelui loc. Regiunea sudică a Italiei este faimoasă pentru locurile rupte rai, între care Costa Smeralda, Costa Paradiso și Gennargentu, precum și a plajelor sale.

După aceea, și-ar dori să viziteze împreună Orașul Luminilor, Paris. 

Aquarelle 90,7FM le urează o lună de miere de neuitat!

Apropo, în cinstea nunții lor, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au lansat recent un nou duet împreună. Piesa "Cel puțin o veșnicie" relatează povestea de dragoste a cuplului și orice alt cuplu o poate folosi în calitate de dansul mirilor la nunta lor.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8972647190094