Februarie 18, 2022
Aquarelle 90,7FM: Dieta strictă urmată de Dua Lipa. Ce sacrificii face artista
E în culmea succesului și are o siluetă perfectă. Fanii o admiră pe rețelele de socializare, însă ce sacrificii face renumita artistă pentru a se menține în formă?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dua Lipa a dezvăluit că urmează o dietă zilnică strictă. Renumita cântăreață britanică face sacrificii în ceea ce privește alimentația în fiecare săptămână și nu mânăncă niciodată după ora 18:00.

„Beau multă apă pentru pielea mea. Iau vitamine și mult Omega 3. Nu mănânc după ora 18.00. Postesc. Simt că asta mă ajută foarte mult și că pielea mea arată incredibil. Când mănânc foarte târziu, corpul meu nu funcționează cu adevărat și durează mult să proceseze alimentele și nu pregătește nimic bun pentru organismul meu”, a declarat Dua Lipa. 

Totuși, aceasta recunoaște că nu se abține de la câteva alimente care îi plac, precizând că uneori se mai răsfață cu diferite preparate ”obraznice”, cum ar fi o gogoașă, pizza sau un burger. Artista crede că echilibrul este cel mai important și că nu trebuie să elimini complet alimentele care te fac fericit. 

Dua Lipa nu se bazează doar pe dieta sa alimentară. Ea se menține în formă cu sport și antrenamente intense, motiv pentru care încearcă să facă sport zilnic. Cântăreața de succes preferă să facă un antrenament de dimineață, deoarece spune că „sportul mă ajută să încep ziua cu bine”.



citeste și
SQL exec time = 1.0765199661255