Iunie 25, 2021
Aquarelle 90,7FM: Delia nu vrea să repete greșelile părinților ei. Dezvăluiri din copilărie.
Interpreta a mărturisit că modul strict în care a fost crescută și educată de părinții săi, a determinat-o la un moment dat să se revolte împotriva lor și să plece de acasă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Este pentru prima dată când Delia a vorbit despre problemele cu părinții în adolescență, dar și că a plecat de acasă, la 18 ani. Artista a declarat acest lucru în primul podcast realizat de interpreta Andra. 

„Eu nu aş vrea să fiu un părinte cum erau părinţii mei, spartani. Erau prea autoritari, aşa era pe atunci. Mă certau din orice, pentru o notă la şcoală, orice. Bine că şi eu minţeam uneori. La 18 ani am plecat de acasă. M-a enervat mama. Era cu chestii din alea, să fii la opt acasă. Mergeam şi eu la un film, la o întâlnire. Nu făceam chestii rele. Dar când am făcut 18 ani am zis: gata nu se mai poate, vreau să fac ce vreau.” - a spus ea.

Delia a făcut mărturisiri și despre rolul de mamă pe care speră să-l îndeplinească în viitorul apropiat. Interpretei îi este frică să devină părinte, deși de ani buni are alături un iubit fidel și de încredere. E vorba de Răzvan Munteanu cu care s-a căsătorit în 2012.

„Am frici! Mi-e teamă, dar mi-aş dori o fetiţă! E o lume nesigură, nu-mi place lumea în care trăim. Să aduci pe lume un suflet nevinovat în nebunia asta, pe care o trăim cu toţii, nu mi se pare prea OK. Am multe temeri, deşi cred că aş fi o mamă extraordinară. Îmi dau un răgaz cât se mai poate.” - a declarat Delia.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80948424339294