Octombrie 27, 2021
Aquarelle 90,7FM: Ce a făcut Adele cu o gumă de mestecat obținută de la Celine Dion
Adele o apreciază enorm pe Celine Dion, iar legătura dintre ele a devenit și mai strînsă, după ce artista britanică a obținut o gumă de mestecat din gura divei canadiene.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pentru unii ar putea să pară desgustător, însă Adele deÈ›ine acasă un obiect de colecÈ›ie de mare valoare. E vorba de o gumă lipită pe o bucată de hârtie albă È™i pusă în ramă, iar de jur împrejur este scris: „Guma de mestecat a lui Céline Dion‟: „Am înrămat guma ÅŸi este pe perete acasă, în Los Angeles. Este cel mai preÅ£ios lucru pe care îl am din casă‟, a spus artista.

Obiectul este un cadou pe care gazda show-ului „Late Late Show‟, James Corden, i l-a făcut interpretei de ziua ei: „Cred că i-am luat-o de ziua ei de naÅŸtere. Adele este o persoană căreia greu îi găseÅŸti un cadou, cu greu o impresionezi‟ - ÅŸi-a amintit prezentatorul la The Late Late Show. „James Corden, care este prietenul meu, ÅŸtia ce mare fan sunt al lui Céline Dion, aÅŸa că a făcut-o să scuipe guma într-o bucată de hârtie ÅŸi mi-a înrămat-o‟, a completat Adele.

Adele e o mare fană a lui Celine Dion. Ea a declarat că piesa „My Heart Will Go On‟ de pe coloana sonoră a filmului "Titanic" este coverul pe care l-a cântat cel mai mult în cariera ei.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75080537796021