Februarie 15, 2022
Aquarelle 90,7FM: Atac verbal la adresa lui Dan Bălan. Arsenium a rupt tăcerea
Relațiile dintre foștii membri ai celebrei trupe rămân a fi tensionate, deși de la destrămarea formației O-Zone au trecut ani buni.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Invitat la emisiunea lui Maruță, solistul trupei O-Zone Arsenium a fost provocat să-l caracterizeze pe Dan Balan în 3 cuvinte sau să mănânce iute. Arsenium a ales sa spună lucrurilor pe nume, adică ce crede el de fapt despre fostul prieten și coleg de scenă. Arsenium l-a numit pe Dan Balan: "Răutacios, mofturos și un pic zgârcit". După asta, artistul a menționat că ar mai adauga ceva, dar a fost provocat să-l caracterizeze în doar 3 cuvinte.

Foștii soliști din O-Zone nu-și mai vorbesc, iar unica ocazie pentru ei de a mai comunica cei trei au avut-o în 2017 când formația s-a reunit în cadrul unui concert la Chișinău, desfășurat în PMAN. Banii și drepturile de autor par a fi motivele care au dus la neînțelegeri.

La aceeași emisiune a lui Măruță, incă în 2013, Dan Bălan a făcut dezvăluiri de culise. Întrebat de moderator dacă a strâns mai mult de 10 milioane de euro, Dan Bălan a fost extrem de sincer: “Am luat mai mult de 10 milioane de euro din O-Zone, normal. Eu, ca producător, ca autor al pieselor, am luat mult mai mult de atât”.



citeste și
SQL exec time = 0.66911697387695