Februarie 07, 2023
Anthony Delon, fiul celebrului actor Alain Delon, va juca în filmul românesc ”21 de rubini”, alături de Mickey Rourke
Actorul Anthony Delon este la Oradea. Fiul celebrului actor Alain Delon va juca alături de Mickey Rourke.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Încep filmările la producția "21 de rubini", în care joacă staruri pe care le-am admirat doar pe marile ecrane: Anthony Delon, Mickey Rourke, Elisabetta Pellini. Cu toții vor fi prezenți la Oradea, în locații reprezentative pentru oraș, împreună cu unii dintre cei mai iubiți actori români, aflați în distribuție. Fiul actorului celebru francez Alain Delon a postat o înregistrare video sâmbătă pe Instagram în timp ce se plimba prin Parcul  Brătianu din Oradea, notează radioimpuls.ro

El a transmis fanilor săi că așteaptă cu plăcere reîntâlnirea cu vedeta americană Mickey Rourke și insistat că va juca într-un film al cărui regizor e un preot ortodox, tată a patru copii. 

„Sunt în România, la Oradea, unde luni, voi începe munca (la n.r.) un film. O producție românească, cu un realizator tânăr, un film care are două particularități, plăcute amândouă: prima este că mă voi reîntâlni cu Mickey Rourke pentru filmări, iar a doua este că regizorul este un tânăr preot ortodox.

Religia dă un fel de inspirație aparte. Tipul e serios, a avut filme selectate la Berlin, la Moscova”, a transmis actorul într-o filmare postată pe instagram.

VIDEO

Filmul spune povestea unei tinere procuroare, pe nume Nina, care este interpretată de Corina Moise. Nina alături de iubitul ei, Yuri, un regizor de film, lucrează la un scenariu, inspirat dintr-un tablou de familie. Yuri va fi jucat de actorul franco-american Anthony Delon, fiul celebrului Alain Delon.

 

Filmul va fi filmat în mai multe locații din Oradea

Filmul „21 de Rubine” este ultimul din trilogia cu același nume și include și filmele „Dimineața care nu se va sfârși” și „Glasul care strigă în pustie”. Acesta prezintă o imagine a societății românești după Revoluție. Filmările se vor desfășura în mai multe imobile emblematice pentru Oradea, precum Teatrul Regina Maria din Oradea, Casa Darvas La Roche, Sinagoga evreiască sau Palatul Apollo. În Palatul Apollo, filmările vor avea loc în spațiile ocupate de societatea de avocatură deținută de avocatul Răzvan Doseanu. Acesta le va pune realizatorilor la dispoziție birourile firmei. 

Povestea urmărește tânăra procuroare Nina, interpretată de Corina Moise, care este nominalizată pentru funcția de procuror general al României. Nominalizarea ei depinde de poziția secretarului de stat al SUA și a reprezentantei Comisiei Europene.

Producția conține personaje diverse, precum politicieni și preoți, și are scene cu flashback-uri la începutul anilor 2000. Un personaj important face referire la episcopul Sofronie Drincec. Filmul este scris și regizat de preotul Ciprian Mega, cu producție de Laura Mega și Silviu Ciobanu, imagine de Liviu Mărghitan, producție executivă de Natalia Neag și Kimberly Hines, montaj de Corina Stavilă și sunet de Mihai Bogos.

Sursa



citeste și
SQL exec time = 0.45261096954346