Iunie 11, 2018
Vezi cum a arătat Meghan Markle la unul din cele mai importante evenimente din Londra!
Parada anuală desfășurată cu ocazia reginei Elisabeta a II-a, care poartă denumirea ”Trooping the Colour”, a avut loc în acest weekend.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Chiar dacă regina Elisabeta a II-a își serbează aniversarea la data de 21 aprilie, totuși, sărbătoarea oficială are loc abia în iunie. Parada se desfășoară între Palatul Buckingham și în centrul Londrei. La parada anuală participă peste 1400 de militari. 

 

Parada a fost minunată și mult așteptată, însă toată lumea, cu mare nerăbdare a așteptat apariția ducilor de Sussex. Acest eveniment este primul după luna de miere în care au fost plecat ducii. Prințul Harry și Meghan Markle au arătat foarte fericiți, ei au fost plimbați într-o caleașcă pentru a saluta mulțimea.

Meghan a purtat o rochie de culoarea roz pal, asortată cu o pălărie de aceeași culoare. Prințul Harry a purtat uniformă militară, la fel ca și fratele mai mare a acestuia. 

 

 

Nu doar a fost prima dată când Meghan Markle a fost prezentă la evenimentul dedicat Reginei, ”Trooping the Colour”, ci a fost și prima apariție a fostei actrițe la balconul Palatului Buckingham. Meghan Markle a încălcat protocolul alegând o ținută cu umeri  goi, membrii familiei regale își acoperă umerii la evenimentele importante. 

 

 

Cumnata fostei actrițe, Kate Middleton a purtat o ținută de culoarea albastru deschis de la brandul Alexander McQueen, și o pălărie de aceeași nuanță. 

 

 



citeste și
SQL exec time = 0.70164132118225