Decembrie 27, 2022
Andra și Măruță au recreat cea mai amuzantă scenă din „Singur acasă”. Reacțiile fanilor
Filmul „Singur acasă 2 - Pierdut în New York” a fost urmărit de toți românii, ca în fiecare an, cu atâta pasiune și plăcere, chiar dacă știu, pe dinafară, toate replicile actorilor. Cea mai haioasă scenă din partea a doua a filmului a fost recreată de Andra și Măruță, în „complicitate” cu părinții artistei, Eva Măruță, dar și cu alte persoane dragi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Andra și Măruță au stârnit amuzamentul internauților

Andra și Cătălin Măruță sunt și niște actori desăvârșiți, pentru cine nu știa până acum. Cei doi, alături de părinții artistei, dar și alături de bunii lor prieteni și, evident, Eva Măruță, au recreat cea mai haioasă scenă din filmul „Singur acasă 2 - Pierdut în New York”. Mai exact, fabuloasa scenă în care toată familia McCallister realizează faptul că micuțul Kevin nu se află cu ei, la aterizarea avionului. Din mână în mână, vor să-i paseze rucsacul, dar într-un final, nu au cui!

Andra și Măruță, unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz

Andra și Măruță au recreat scena cu pricina, iar David a fost cel care a lipsit. După ce i-a întors rucsacul lui Măruță, Andra a realizat că „lipsește” copilul și a „leșinat” chiar în brațele tatălui său, la fel cum a făcut mama lui Kevin, atunci când a realizat că acesta nu era alături de familie, ci pierdut în New York! Internauții au fost fascinați de scena reprodusă de ei, căci a fost extrem de haioasă și plăcută! Imediat după ce a postat clipul video pe contul său de Instagram, Andra a primit numeroase comentarii din partea urmăritorilor ei.

„Am recreat faimoasa scenă din filmul nostru preferat de Crăciun: Singur Acasă! Ps: Nu, nu l-am uitat pe David acasă, hahaha! Crăciun fericit tuturor! ”, a scris Andra, în dreptul postării. 

VIDEO AICI

Sursa



citeste și
SQL exec time = 0.67987823486328