Octombrie 23, 2019
All black! Scarlett Johanson a strălucit într-o ținută specială
Scarlett Johanson și-a făcut apariția la TV show-ul "The Tonight Show", care s-a desfășurat aseară.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fiind invitată la emisiunea lui Jimmy Fallon, Scarlett a ales să poarte o ținută elegantă, de culoarea neagră. Rochia avea un decolteu generos și i s-a potrivit starletei de minune.

Actrița în cadrul acestei emisiuni, a povestit despre cum au decurs filmările la filmul Black Widow, și despre cum a influențat-o moral și spiritual rolul pe care l-a interpretat. În primăvara anului 2020, va avea loc premiera acestui film. Scarlett se simte pustie de când a finisat filmările, căci rolul l-a trăit din plin.

 

 

Totodată, actrița în vârstă de 34 de ani, a povestit și despre filmările în filmul Marriage Story, în care a jucat rolul principal alături de actorul american Adam Driver. Filmul este despre divorț, și vorbind despre aceste subtilități, Scarlett a precizat că a suferit mult în urma divorțului cu faimosul actor de la Hollywood, Ryan Reynolds. 

 

 

De asemenea, în cadrul show-ului, Scarlett Johanson a povestit și despre logodna ei care a avut loc recent. Vedeta a spus că acest eveniment este unul personal și că nu vrea să ofere detalii. Unicul lucru pe care l-a menționat actrița, a fost faptul că însăși cererea în căsătorie a fost un eveniment unic, este într-adevăr fericită că logodnicul ei, Colin Jost, a avut curajul să-i propună acest lucru, și că vrea să-și unească soarta cu ea. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.98580002784729