Iunie 01, 2022
Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, are propria emisiune, în Rusia
Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, are propria emisiune, în Rusia. Deși s-a spus că a fost ascunsă într-un buncăr secret, în Elveția, Alina Kabaeva a surprins pe toată lume acum. Actuala iubită a lui Vladimir Putin apare într-un spot publicitar pentru un reality show. Emisiunea va fi difuzată în fiecare săptămână, miercuri, și promovează oamenii cu diverse abilități și talente

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, are propria emisiune, în Rusia. Alina Kabaeva este o fostă gimnastă de origine rusă, despre care se speculează că ar fi iubita lui Vladimir Putin. Aceasta nu a apărut deloc în spațiul public de la izbucnirea războiului dintre Rusia și Ucraina. Însă, acum, aceasta apare într-un spot publicitar pentru un reality show.

Emisiunea va fi difuzată în fiecare sâptămână, miercuri, și promovează oamenii cu diverse abilități și talente, informația fiind făcută publică pe Twitter.

VEZI VIDEO AICI

Cine este Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin

Despre presupusa relație dintre Vladimir Putin și Alina Kabaeva a curs multă cerneală în presa internațională, însă și la ora actuală este un mister dacă faimoasă gimnastă de origine rusă îi este soție, așa cum s-a speculat, sau măcar iubită președintelui rus.

Alina Kabaeva, medaliată olimpică, este considerată de cel puțin un deceniu a fi iubita sau soția lui Vladimir Putin, dar și mama gemenilor săi. 

După ce s-a retras din gimnastică, Alina Kabaeva a început o carieră în politică, ea fiind și media manager. A fost membru al Parlamentului rus între 2007 și 2014, reprezentând partidul Rusia Unită.

În septembrie 2014, a acceptat postul de președinte al National Media Group, cel mai mare conglomerat media.

Sursa - viva.ro



citeste și
SQL exec time = 2.1491131782532