Februarie 15, 2015
AISHOW – Mihail Muntean acasă la Angela și Mihaela Sîrbu
Urmăreșre AISHOW cu Angela și Mihaela Sîrbu și află detalii din viața celui mai bun Canio din Europa - tenorul Mihail Muntean!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mihail Muntean : „Pentru un cîntăreț de operă cea mai mare nenorocire sunt femeile.”

Reputatul tenor Mihail Muntean a descoperit secretul fidelității în cadrul emisiunii AISHOW, cu Angela și Mihaela Sârbu. Nu doar dragostea și respectul l-au ajutat să păstreze armonia din familie timp de 43 de ani, dar și micile interdicții impuse cântăreților de operă.

În exclusivitate la emisiunea AISHOW veți afla și alte detalii picante din viața și cariera marelui tenor.

Mihail Muntean a debutat cu personajul Cavarodossi pe scena Operei din Chișinău în 1972, în spectacolul “Tosca” de Puccini. În ritm crescendo a cucerit publicul în spectacolele  “Evgheni Oneghin” de Ceaicovski și “Mireasa țarului” de Rimschi Korsacov.

Artist al Poporului, Cavaler al Ordinului Republicii, posesorul Ordinului ”Insigna de Onoare”, Doctor Honoris Causa al Universităţii de Arte „G. Enescu” Iaşi și al Academiei de Ștințe din Chișinău, Mihail Muntean este numit în Anglia, în  2004, cel mai bun Canio al Europei.

 

Doar la THT Bravo, duminică,  22 februarie, la ora 19:00 veți afla de ce Mihail Muntean nu avea relații de amiciție cu Maria Bieșu, fosta sa colegă de scenă. Vei vedea cum prezentatoarele Angela și Mihaela Sîrbu i-au testat talentul actoricesc și vei afla ce-i displace marelui tenor în regia de operă.

AISHOW vă oferă posibilitatea să aflați poveștile de viață ale celor mai notorii personalități de la noi din țară și de peste hotare. Politicieni, actori, oameni de succes sunt puși în fața provocărilor acasă la Angela și Mihaela Sîrbu în fiecare duminică, ora 19:00, la THT Bravo.

Doar fanii AISHOW au acces la cele mai proaspete actualizări despre invitații din fiecare duminică! facebook.com/TVAishow

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74120211601257