Aprilie 26, 2015
AISHOW - Alexandru Tănase acasă la Angela și Mihaela Sîrbu
AISHOW cu Alexandru Tănase. TNT Bravo, 3 mai, 19:00!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Președintele Curții Constituționale, Alexandru Tănase, e pasionat de șofatul extrem!
 
În premieră, doar pentru emisiunea AISHOW, președintele Curții Constituționale, Alexandru Tănase, a urcat la volanul unei mașini de teren și  a parcurs unul dintre cele mai periculoase trasee din țară. El a recunoscut că este pasionat de șofatul extrem, însă este pentru prima oară când parcurge un traseu atât de riscant.
 
Alexandru Tănase și-a etalat talentul în jurisprudență încă în studenție.  După absolvirea facultății de drept la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași el revine în țară și la doar 25 de ani devine consultant superior pe lângă Ministerul Justiției.


În scurt timp, viitorul ministru începe să colaboreze cu Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare și Fundaţia SOROS în ceea ce privește consolidarea sistemului Judiciar şi celui Legislativ în Republica Moldova.


În doar câțiva ani datorită inteligenței sale și a  soluțiilor inovative aduse, Alexandru Tănase avansează fulgerător în carieră. În 2007 devine președintele Comisiei Juridice a Consiliului Municipal, iar în 2009 - deputat în Parlament, apoi ministru al Justiției.


Astăzi, fostul ministru cheamă în instanța de judecată nu persoane, ci legi. Anul trecut Alexandru Tănase a fost reales prin vot unanim în funcția de președinte al Curții Constituționale a Republicii Moldova.


Alexandru Tănase este primul fiu al reputatului jurnalist, Constantin Tănase. El este căsătorit cu  psihologul Angelina Tănase și are 2 copii.
 
Duminică, 3 mai, începând cu ora 19:00 veți afla cum se scrie, se iubește și cum se gătește în familia Tănase și  veți vedea cum președintele Curții Constituționale a oferit consultații juridice gratuite în platoul AISHOW!
 
AISHOW vă oferă posibilitatea să aflați poveștile de viață ale celor mai notorii personalități de la noi din țară și de peste hotare. Politicieni, actori, oameni de succes sunt puși în fața provocărilor acasă la Angela și Mihaela Sîrbu în fiecare duminică, ora 19:00, la THT Bravo.

 
Cele mai proaspete actualizări despre invitații din fiecare duminică găsiții pe facebook.com/TVAishow și www.aishow.md



citeste și
SQL exec time = 0.68517231941223