Februarie 06, 2018
Află pentru ce ținută a optat Monica Bellucci la Gala Lumieres Award Ceremony de la Paris
Celebra actriță Monica Bellucci a vizitat recent orașul dragostei. Acolo ea a participat la un festival de film, iar pe covorul roșu actrița a purtat o rochie de culoarea roșie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În luna dragostei, în orașul dragostei, Monica Bellucci, actrița cu origini italiene a venit purtând o rochie elegantă de culoarea roșie. Chiar dacă are 53 de ani, actrița arată formidabil. Atât de feminină și elegantă, ea a optat să poarte pe covorul roșu de la gala Lumieres Award Ceremony, de la Paris, o rochie care i-a scos în evidență rafinamentul. Chiar dacă și mâinile și gâtul îi erau acoperite, Monica a arătat, ca de obicei, sexy. Este încântător cum reușește ea să arate atât de bine la anii ei. Fără exagerări în ținuta pe care a purtat-o, a optat pentru eleganță și stil. A purtat pantofi cu toc de culoarea neagră și un clatch negru. Părul îi era aranjat simplu, dar, cu gust. 

 

 Lumieres Award Ceremony, este un festival în domeniul cinematografiei, organizat anual în Franța, începând cu anul 1996. Este considerat unul din cele mai importante festivaluri de film din Franța, cum ar fi "Globurile de Aur la Hollywood". Anual acest festival are loc cu o lună înainte de premiile naționale de film "Caesar". 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1131649017334