August 02, 2018
Află cine este tânăra care i-a dat droguri interpretei Demi Lovato
Acum o săptămână, interpreta Demi Lovato a fost spitalizată, fiind găsită în propria locuință lipsită de conștiință, din cauza supradozei de droguri.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Intepreta Demi Lovato a primit o supradoză de droguri și a fost spitalizată, fiind într-o stare foarte gravă. Drogurile i-au fost oferite vedetei de către o bună prietenă de-a ei, o dansatoare pe numele Dani Vitale. Anume ea, Dani Vitale în acea zi și-a sărbătorit aniversare și i-a dat interpretei droguri.

 

 

„Îmi pasă de Demi la fel de mult cum vă pasă şi vouă. Nu am spus nimic până acum, deoarece este mai imporatnt ca ea să se recupereze. Nu eram cu Demi când şi-a pierdut cunoştinţa, dar sunt alături de ea acum şi voi fi în continuare, pentru că ea este totul pentru mine, aşa cum este şi pentru voi (...)" - a declarat Dani după ce o săptămână s-a ascuns de presă. Dansatoarea a stat la spital cu interpreta, și este extrem de îngrijorată de sănătatea acesteia. 

 

Amintim că interpreta în vârstă de 25 de ani suferă de dependență de droguri încă de la vârsta de 17 ani. Ea a luptat mult pentru a se dezice de droguri însă, pe 20 iulie ea nu s-a abținut și a făcut-o din nou. Starea interpretei este instabilă, ea vomită și are febră foarte mărită. După ce va fi externată, tânăra va fi internată într-o clinică de reabilitare. Toate concertele interpretei au fost amânate. 

 

 



citeste și
SQL exec time = 1.5316767692566