Mai 13, 2019
Află care sunt cei mai bogați tineri din Marea Britanie
Recent, a fost afișată lista celor mai bogați tineri din Marea Britanie conform "The Sunday Times". În ea s-au regăsit actrița Emma Watson, modelul Cara Delevingne și artistul Ed Sheeran. Vezi și tu ce sume au aceștia în conturile sale bancare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În fiecare an, "The Sunday Times" compilează celebra listă cu cei mai bogați oameni din Marea Britanie. Totodată, există și o listă de tineri bogați, care se dovedește a fi cea mai interesantă pentru public. În acest an, o întreagă serie de nume remarcabile (sub vârsta de 30 de ani) a putut fi găsită în lista propriu-zisă.

Actrița Emma Watson și-a câștigat popularitatea, alături de Daniel Radcliffe si Rupert Grint, prin renumitul film Harry Potter. La moment, tânăra în vârstă de 29 de ani, se poate bucura de 52 milioane de lire sterline în conturile ei.

 

În același timp, Cara Delevingne în vârstă de 26 de ani, continuă să reprezinte lumea modei după ce a câștigat aproximativ 14 milioane de lire sterline din activitatea sa de model în perioada 2014-2016. De asemenea, în 2012 aceasta și-a început cariera sa de actriță în filmul Anna Karenina, iar mai apoi, în Suicide Squad și Valerian and the City of a Thousand Planets.
 




Din lumea muzicii a fost selectat Ed Sheeran, în vârstă de 28 de ani, care a ajuns pe primul loc, cu o avere estimată la 160 de milioane de lire sterline.



Text: Liliana Crăciun



citeste și
SQL exec time = 0.8471212387085