Noiembrie 26, 2018
Află când, unde și cum a fost cerută în căsătorie Adela Popescu!
S-au împlinit patru ani de când prezentatoarea TV, Adela Popescu, a spus cel mai impotant "Da" din viața ei!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Îndrăgita prezentatoare de televiziune din România, a sărbătorit aseară, 25 noiembrie, patru ani de când a fost cerută în căsătorie de către actualul său soț, actorul Radu Vâlcan. Cu această ocazie, Adela a făcut o postare emoționantă pe contul său de Instagram, în care a scris:

"25 noiembrie 2014. Spusesem DA intr-un loc...unic. Plin de...romantism. Incarcat de...istorie. Ei, bine, dragii mei, cel ce avea sa imi devina sot, tata al copiilor, s-a gandit ca cel mai potrivit ar fi sa ma ceara de nevasta la... Ruse. In Bulgaria. 
Noroc ca totul s-a petrecut exact in locul in care iesiseram pentru prima data la masa in calitate de cuplu, ca altfel...tot acceptam. :))) Hai, ca ti-a iesit, scumpe!"

 

 

Amintim că Adela Popescu s-a căsătorit pe 21 august 2015 cu Radu Vâlcan. Cei doi sunt în așteptarea celui de-al doilea copilaș. Adela se află în ultimul trimestru de sarcină. La finele lunii decembrie, vedeta de televiziune este preconizat să nască. Adela Popescu se află acum în concediu de maternitate. 

 

 

"Am nevoie de timp sa oranduiesc totul asa cum trebuie, sa selectez, sa cumpar, sa potrivesc ce mai e de potrivit, sa ajustez ce mai e de ajustat. Apoi, dupa ce il pun putin pe picioare le “flatior”, ma intorc". - a scris vedeta pe blogul său personal. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84826254844666