Februarie 22, 2022
Adele, apariție spectaculoasă într-o ținută de 20.000 de dolari
Adele a îmbrăcat o ținută spectaculoasă la un meci NBA, la care a patricipat alături de iubitul ei, Rich Paul.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Adele a făcut senzația la un meci NBA, unde a apărut alături de iubitul ei, Rich Paul. Artista a fost surprinsă într-o ținută elegantă, dar casual. Haina superbă cu animal print a atras privirile tuturor, însă prețul acesteia este cel care a uimit și mai mult. Ținuta vedetei a costat nici mai mult, nici mai puțin de 20.000 de dolari.

Adele a purtat o ținută de aproape 20.000 de dolari

Alături de iubitul ei, Adele s-a bucurat de meciul de baschet, unde a stat chiar în primul rând. Experții în modă i-au analizat atent ținuta vedetei și au făcut calculele. Astfel, haina din păr de vițel cu animal print a artistei a costat-o 14.700 de dolari. Aceasta a fost purtată peste o rochie scurtă cu același model, în valoare de 3.180 de dolari. Ținuta a fost completată de cizmele Manolo Blahnik de piele neagră și până la genunchi, care costă 1.375 de dolari.

Cu toate acestea, criticii au observat că ceva a lipsit la ținuta artistei britanice. Adele nu a purtat inelul cu diamant cu care a stârnit controverse și zvonuri potrivit cărora s-a logodit. Specialiștii în pietre prețioase au declarat pentru PageSix că diamantul Lorraine Schwartz pare să aibă aproximativ 10 carate și ar putea valora un milion de dolari.

În timpul unei apariții la „The Graham Norton Show' la începutul acestei luni, câștigătoarea Grammy a refuzat să spună dacă este sau nu logodită. Pe de altă parte, vedeta a precizat că plănuiește, alături de Paul, să aibă un copil în 2023.

„Dacă aș fi, aș spune vreodată cuiva dacă sunt sau nu?”, a spus Adele.

Surse au declarat anterior pentru Page Six că dragostea „volatilă” a cuplului a contribuit la amânarea rezidenței lui Adele la Caesar Palace în ianuarie. De asemenea, aceleași surse au declarat că Adele nu a putut să își facă repetițiile fără a vorbit la telefon înainte cu iubitul ei.

Sursă: elle.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58729577064514