Aprilie 11, 2022
Adela Popescu și-a început cariera "printre sarmale". Ce a fost nevoită să facă
Adela Popescu este o prezentatoare și artistă foarte apreciată în showbizul românesc. De mică și-a dorit să ajungă o cântăreață renumită, însă viața a dus-o spre actorie. Ei bine, pentru că își dorea atât de mult să cânte și să facă o carieră din asta, Adela a cântat printre sarmale. Nu înțelegeți cum adică? Citiți mai jos pentru a vă lămuri.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Invitată la podcastul lui Mihai Bobonete, DA BRAVO!, Adela Popescu a povestit despre începuturile carierei sale în lumea muzicii. Vedeta a mărturisit că îi plăcea atât de mult să cânte și își dorea atât de mult să facă o carieră din asta, încât cânta la nunți, în pauza de sarmale.

‘’Eu cântam la nunți printre sarmale, nu ca să primesc sarmale. Deci, îmi făcusem așa un calcul. Nunțile la Șușani țineau de joi până duminică. Joia se făcea bradul, vineri montezi nu știu ce, sâmbăta și duminica nunta și mai e și lunea, că e cumva nunta celor care au muncit. Ideea era în felul următor. Nunțile mi se păreau o foarte mare oportunitate să mare remarc, să mă lansez. Și mi-am făcut un calcul. Ei au de la 3 la 4 pauza de sarmale. Și zic ‘’ăsta este momentul să pun mâna pe microfon’’. Știam programul exact. Și lăutarii se știu, că erau vreo două trupe prin toată zona. Pauza de sarmale, mă ducea și luam microfonul și ziceam ‘’Bună ziua, pot să cânt și eu o melodie?’’. Și începeam, aveam repertoriul meu’’, a povestit Adela Popescu în cadrul podcastului.

Și pentru că îi plăcea atât de mult să cânte și muzica era și este o emoție pentru ea, Adela Popescu a frecventat tot felul de cursuri și concursuri muzicale, la care părinții o însoțeau.

’Mie îmi plăcea mult mult mult să cânt, deci cântam peste tot. M-am dus pe la cursuri de pian la Drăgășani, plecam singură, îi căram pe ai mei pe la tot felul de festivaluri din țară, deci efectiv, îmi doream foarte mult să fac asta’’, a mai spus aceasta.

Sursa: spynews.ro



citeste și
SQL exec time = 0.64921975135803