Mai 14, 2022
Adela Popescu, replică acidă pentru soțul ei, în direct la TV. Ce i-a spus Radu Vâlcan
Adela Popescu, replică acidă pentru soțul ei, în direct la TV. Un episod mai puțin plăcut a avut loc între prezentatoarea de televiziune și Radu Vâlcan. Artista a povestit în fața tuturor ce discuție acidă a avut cu partenerul ei de viață. De la ce a pornit neînțelegerea?!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Adela Popescu a avut o replică acidă pentru soțul ei, în direct la TV. Cunoscuta prezentatoare de televiziune a reacționat dur în urma unei neînțelegeri cu Radu Vâlcan. Foarte sinceră și directă din fire, Adela Popescu le-a povestit tuturor, în direct, ce discuție aprinsă a avut cu partenerul ei de viață. Totul a pornit de la cel mai mic copil al cuplului, Adrian, băiețelul lor în vârstă de zece luni

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Actrița și partenerul ei de viață trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni și au împreună trei băieți. Anii au trecut, iar iubirea lor a rămas de neclintit. Bineînțeles că, într-o familie există atât suișuri, cât și coborâșuri.

Ar putea fi o imagine cu persoană, copil, stând în picioare şi interior

Adela Popescu, replică acidă pentru soțul ei

Este cunoscut deja faptul că Adela Popescu este o persoană foarte sinceră, care nu se abține să spună lucrurilor pe nume. Fie glumă, fie un lucru mai serios, Adela nu se ferește să dea din casă. De data aceasta, cântăreața a povestit un episod mai puțin plăcut, ce a avut loc între ea și partenerul ei de viață.

M-am trezit în această dimineață cu cearcănele până la gură și soțul meu a zis: «Ce s-a întâmplat?». El dormind ca un prunc în camera cealaltă. Și zic: «Măi, a fost ceva groaznic, ăsta mic s-a trezit de vreo cinci ori».

El zice: «Și ce vrei să facem? Asta este datoria ta de mamă». Asta este datoria mea de mamă? Știi când am născut și a fost greu, 11 ore de travaliu: «Vai, iubita, dar totuși ce lucru înălțător». Ce lucru înălțător? «Ce s-a întâmplat cu tine, de ce arăți în halul ăsta?»', a spus Adela Popescu, în direct, în cadrul emisiunii 'Vorbește Lumea'.

De ce și-au botezat Adela Popescu și Radu Vâlcan băiețelul la zece luni

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat băiețelul, pe Adrian, la zece luni, mai târziu decât data pe care o stabiliseră. Botezul a avut loc pe data de 7 mai. Botezul lui Adrian ar fi trebuie să aibă loc în luna noiembrie a anului trecut, însă din cauza coronavirusului nu a mai avut loc. Asta pentru că, cu două zile înainte de eveniment, întreaga familie s-a infectat cu COVID-19. Așa că, Adela și Radu au pregătit evenimentul mult așteptat anul acesta, în luna mai. Botezul a fost unul de vis, iar tematica acestuia a fost povestea 'Celor trei purceluși'.

Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au botezat pe fiul lor cel mic, pe Adrian |  Unica.md

Sursa - viva.ro



citeste și
SQL exec time = 1.3152775764465