Octombrie 25, 2016
A murit Pete Burns. «Eu sper că atunci când voi muri, Dumnezeu nu mă va recunoaște»
Aspirația spre perfecțiune îl poate costa pe om viața.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pe 23 august Pete Burns a murit din cauza unui infarct. Fostul solist al trupei Dead or Alive a avut doar 57 de ani. Noutatea despre moartea sa a apărut pe pagina de Twitter postată de către managerul său.

Menționăm că motivul infarctului a putut să fie numărul mare de operații plastice pe care Pete le-a suportat de-a lungul vieții sale. Zeci de operații plastice (toate sub anestezie generală), la sigur i-au afectat grav sănătatea.

Anul trecut în urma unei operații plastice nereușite cântărețul era la un pas de moarte, apoi medicul a fost judecat acesta fiind nevoit să plătească cântărețului 4 500 de lire sterline.

«Eu sper că atunci când voi muri, în Rai Dumnezeu nu mă va recunoaște», glumea artistul. Cât de ciudat ar suna, dar se pare că așa și este.

Amintim că compozitorul și cântărețul Pete Burns a devenit renumit datorită piesei «You Spin Me Round (Like a Record)» în anul 1985. În luna decembrie a acestui an urma să iasă un nou album al trupei Dead or Alive. Se presupunea că acesta era să fie prezentat de către Burns pe 28 octombrie, dar va fi unul postmortem.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.98813414573669