August 08, 2023
Nunta de vis a Dianei Stan și a lui Ruslan Moșnoi

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dragă Diana, suntem curioși să aflăm cum a fost cererea în căsătorie? 

Cererea în căsătorie a avut loc exact în ziua, în care am celebrat un an de relație, soțul meu, ferm convins, a îngenunchiat în fața mea și m-a întrebat dacă vreau sa fiu soția lui, evident răspunsul a fost DA! A fost un moment unic, frumos și memorabil! 

Când ți-ai dat seama că soțul tău este cel, alături de care dorești să-ți petreci toată viața? 

Din primele clipe petrecute împreună, ambii am simțit că suntem ceea de ce avem nevoie unul pentru celălat.

Prin ce te-a cucerit soțul tau? 

Soțul meu m-a cucerit prin simplitatea lui, înțelepciunea de care dă dovadă mereu, cugetul și liniștea pe care o avem în cuplu și desigur, iubirea pentru viitoarea familie pe care urma să o întemeiem in doi! 

Ce a însemnat pentru tine ziua nunții?

Această zi a fost una specială și îmi doresc ca fiecare femeie și bărbat să trăiască din aceste emoții intense, acea zi e despre iubire, reuniune sufletească și emoții curate. .Am rămas atât de entuziasmați că în acea zi au venit o mulțime de oameni, de la mii de km și nu doar, și și-au dorit să fie alături, la cel mai important eveniment de până acum.

 Cum e de fapt să fii mireasa? 

E frumos, e special, e intens, e magnific, atât de mult am plâns de emoții, nu credeam ca acea zi e chiar “azi”, au fost multe emoții, eu m-am simțit specială datorită omului iubit din viața mea, datorită părinților și nașilor, recunoscătoare ca îi am in viața mea și anume în acea zi am fost toți prezenți! 

 

Nunta voastră a decurs conform planurilor sau ați mai avut și situații neprevăzute?

Sinceră să fiu, situații neprevăzute nu am avut, cu excepția unor oaspeți supriză, a fost totul perfect, nu mi-am făcut griji de nimic, deoarece am ales cei mai buni prestatori și am avut încredere că va ieși totul perfect, din partea restaurantului am avut parte de o deservire la cel mai înalt nivel din toate punctele de vedere, ceea ce ne-a inspirat încredere și ne-am permis să savurăm orice moment, alături de fiecare invitat în parte.

 Ați optat pentru o nuntă tradițională? 

Am optat pentru o nuntă modernă, stilizată cu stilul tradițional, însă altfel, am avut o colaborare excelentă cu moderatoarea evenimentului nostru care a fost atât de implicată, dedicată, încât, a întrecut așteptările noastre. Noi i-am spus că ne dorim o nuntă altfel și ea ne-a îndeplinit visul, transformând evenimentul nostru într-o poveste, ne-am distrat mult am dansat mult, nu am accentuat prea mult tradițiile, ceea ce a fost apreciat și de invitații noștri.

De asemenea, am avut invitați speciali pe parcursul serii, care au avut o prestație extraodinară și nu au lăsat invitații deloc sa stea pe scaune!

Din surse sigure, știm ca s-a plâns mult (evident de fericire) , povestește-ne unul dintre cele mai emoționante momente de la nuntă...

Daaaa, s-a plâns mult, e greu de apreciat un moment anume, când defapt toate au fost speciale în felul lor. Când tatăl meu m-a adus de mana către alesul meu, toată lumea mă privea plângând cu emoții de fericire cred. Prezentatoarea noastră atât de mult i-a emoționat, cuvintele ei au pătruns în inimile invitaților, încât au plâns și bărbații. Un alt moment emoționant a fost când am dansat cu tatăl meu. El a suferit o intervenție la un picior și mi-a promis că până la nunta noastră își revine și mi-au dat lacrimi în ochi când am văzut că în acea zi nu a avut nevoie de nici un suport, sigur, ferm convins în propriile forțe! A fost emoționant momentul când ne-am spus jurămintele, cununia religioasă la fel a fost emoționantă și frumoasă, mai ales,  văzând toți invitații noștri frumoși, stilați și deosebiți! 

Cine sunt nașii voștri și de ce v-ați decis să-i alegeți anume pe ei? 

Nașii sunt familia pe care ne-am ales-o noi, cu profundă recunoștință și responsabilitate, sunt o tânără familie pe care i-am îndrăgit atât de mult încât ni i-am dorit să ne fie părinți spirituali! Tineri, frumoși, talentați, demni de admirat, un exemplu frumos pentru familia noastră! I-am ales pentru că avem o relație de prietenie foarte frumoasă, sinceră, pură, bazată pe încredere, reciprocitate și desigur respect, a fost o alegere sinceră fără nici un interes absolut, am simțit că sunt persoanele pe care putem conta.

Dar cum a fost pentru părinții voștri să vă vadă: mire și mireasă? Le-ați simțit emoțiile?

Îi vedeam atât de emoționați, atât de frumoși, atât de fericiți și încântați de tot ceea ce se întâmplă în viața lor. Au fost foarte veseli și bine dispuși. Mă bucur mult că am reușit să le oferim emoții frumoase, deoarece seara noastră a fost și seara lor! 

La final, vrem să știm, dacă vizualizezi nunta de 50 ani alături de același bărbat?

Cu siguranța,Da ! 

 



citeste și
SQL exec time = 0.5660662651062