Septembrie 01, 2021
De azi elevi! Primul sunet, primele emoții trăite de artiști și puii lor
Emoții mari și mici aduce 1 septembrie. Mari - pentru părinți, mici - pentru copii, care încă nu realizează că începe o nouă etapă în viața lor. Rețelele sociale ne-au ajutat să trecem în revistă câțiva dintre artiști și jurnaliști care au trăit în această dimineață starea unui început. Te uiți la poze și îți dai seama ce-au trăit.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pentru interpreta Cornelia Ștefăneț, 1 septembrie este foarte emoționant. Pe o de o parte că-și conduce fiica în clasa întîi, iar pe de alta că revine împreună cu ea la liceul în care și-a făcut și ea studiile. ”Primul 1 septembrie din viața Alexandrei și din viața noastră în calitate de Părinți! Emoții unice, atât pentru ea cât și pentru noi! Îți dorim mult succes în lumea cunoștințelor scumpa noastră! Suntem mândri de tine școlărița noastră!”, a scris interpreta în dreptul unor poze de la Primul Clopoțel din viața fetiței ei. 

În familia Ștefăneț, Alexandra nu este primul bobocel. Cu mic și mare a mers de dimineață la școală și familia muzicianului Veaceslav Ștefăneț. De azi, este elev și Cezar. 

Emoții puternice au încercat-o astăzi și pe interpreta de muzica populară, Lenuța Gheorghiță. Mezinul familiei, David, a mers și el în clasa întîi. 

Și Ionel Paladi a avut fluturi în stomac în această dimineață. Fiul lui Lucian a pășit pe tărâmul cunoștințelor, iar de la acest eveniment important din viața întregii familii, artistul, evident, nu putea să lipsească. 

”Și de azi avem școlar! Scumpul nostru Lucian, te felicităm cu prima zi de școală! Îți dorim succese mari la carte și să ne bucuri cu realizări frumoase!”, i-a urat Ion Paladi fiului său. 

Îmbrăcați la patru ace au mers la școală de dimineață și jurnaliștii Cristina Stamatin și George Iosip pentru a-l însoți pe Matei. ”Soarele nostru de astăzi e școlar! Iar noi, atât de mândri de el!”, a scris știrista la descrierea unei poze cu toți trei. 

Jurnalistul Anatolie Melnic și soția acestuia acestuia și-au făcut timp în această dimineață și au mers alături de Kamelia la Primul Sunet. 

”COPIILOR -FELICITĂRI/PăRINȚILOR -PUTERE”, a scris Anatolie Melnic la descrierea pozei cu întreaga familie. 

În clasa a 3-a a mers și fetița jurnalistei Sorina Obreja. În acest an, Emilia i-a dus învățătoarei sale flori din grădina bunicăi, pe care micuța le-a udat și le-a crescut cu grijă special pentru această zi. 

”Să fie într-un ceas bun, draga mea! Să muncești pentru cunoștințe, nu pentru note, să ai prieteni buni și respect pentru pedagogi”, a scris Sorina Obreja pe contul său de facebook. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7488694190979