Septembrie 29, 2016
5 vedete care au fost adoptate
Sunt vedete care au adoptat copii, precum Angelina Jolie sau Sandra Bullock, dar există și vedete care la rândul lor au fost crescute de oameni străini. Iată cine sunt ei:

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nicole Richie - întrucât părinții ei biologici aveau probleme financiare și Lionel Richie i-a propus tatălui ei biologic să îi permită să o adopte, Nicole a devenit peste noapte un copil de bani gata. La vârstă de 9 ani Nicole a fost adoptată legal de către Lionel și soția sa de la acea vreme, Brenda Harvey.

 

John Lennon - a fost adoptat de unchiul său după ce părinții săi biologici s-au despărțit și au constatat că nu își permit să îl crească. Cu toate că a avut o copilărie grea, John a devenit unul dintre cei mai iubiți artiști din lume, după ce a avut un succes colosal cu trupa The Beatles.

 

Steve Jobs - fondatorul Apple a fost dat spre adopție de către mama sa necasatorită, care era abia în școala generală când i-a dat naștere.

 

Marilyn Monroe - și-a petrecut o mare parte din copilărie la orfelinat întrucât mama sa nu era capabilă să o îngrijească. La vârsta de 11 ani a fost luată de o prietenă de familie care ulterior a adoptat-o.

 

Jamie Foxx - avea doar 7 luni când a fost adoptat în mod oficial de către bunicii mamei sale.



citeste și
SQL exec time = 0.54826521873474