Octombrie 16, 2024
„Recunosc, sunt un pupător de moaște batjocorit!” Dan Negru, mesaj pentru cei care îi critică acțiunile legate de biserică

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dan Negru (53 de ani) a transmis un mesaj în ziua de sărbătoare a Sfintei Parascheva, prin care a recunoscut că este un „pupător de moaște”, scrie click.ro. De asemenea, prezentatorul TV s-a adresat și către cei care îl critică pentru acțiunile sale legate de biserică.

„Dacă în loc de mantră încerci cu „Tatăl nostru” te vor privi cu dispreț”

Dan Negru a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, în care a subliniat că este un om cu credință în Dumnezeu, un „pupător de moaște”, „batjocorit” de către cei care în loc de rugăciune, aleg mantrele și înlocuiesc biserica cu yoga sau tămâia cu bețișoarele parfumate.

Aflat la pelerinajul de Sfânta Parascheva, care a avut loc în urmă cu 2 zile, celebrul prezentator Tv a avut un mesaj furibund la adresa tuturor celor care îl consideră „înapoiat” în acest sens.

„Recunosc, sunt un “pupător de moaște” batjocorit ca toți cei mulți care sunt azi la Iași la Sfânta Parascheva. Și până când progresiștii nu-mi vor explica sensul venirii și plecării mele, mă sprijin pe credință și rămân “înapoiat”. Dacă meditezi făcând yoga ești cool, dacă o faci rugându-te la biserică ești înapoiat.

Știu vedete care zilnic postează aici, în social media, câte o mantră și au mii de likeuri. Dacă în loc de mantră încerci cu “Tatăl Nostru” te vor privi cu dispreț. Un prieten are casa ticsită de bețișoare aromate. “Alungă spiritele rele” mi-a explicat. Când i-am sugerat tămâia mi-a zis că sunt “old”. Celor mulți care sunteți azi la Iași, bucurați-vă de Sfântă! Pentru că cel mai greu e să rămâi tu însuți când toți ceilalți vor să te facă altceva”, a scris Dan Negru pe conturile sale de socializare.

Dan Negru în pelerinaj de Sfânta Parascheva la Iași / Foto: Facebook 

În interviurile sale, Dan Negru s-a declarat mereu un om credincios și nu se dă în lături să afirme acest lucru ori de câte ori are prilejul. Zilele trecute, cu ocazia sărbătoarei Sfintei Parascheva, la Iași s-a adunat peste 200.000 de pelerini pentru a o celebra pe ocrotitoarea Moldovei.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.8009016513824