Mai 28, 2024
Petrecerea de zile mari a lui Lenny Kravitz! Cu cine a sărbătorit cei 60 de ani la Paris
A schimbat prefixul așa cum știe el cel mai bine! Cu mare stil. Senzaționalul Lenny Kravitz a fost înconjurat de staruri, prieteni și familie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Și da, atât de bine și de fit este abdomenul artistului. Aceste poze au fost realizate cu câteva luni înainte de a împlini această piatră de hotar, 60 de ani!

El și-a organizat petrecerea aniversară cu mare stil. Direct la Paris. Locația selectă a fost înțesată de vedete. A fost prezentă inclusiv fosta soție Lisa Bonet, cu care cântărețul se înțelege de minune, scrie okmagazine.ro

Printre vedetele remarcate la eveniment s-au numărat Naomi Campbell, Salma Hayek și mulți alții. Nu au venit neapărat pentru Lenny, căci mulți se aflau deja la Cannes, cu ocazia celebrului festival de film.

Lenny PNG

Celebrul cântăreț și actor a împlinit 60 de ani duminică, 26 mai, iar aniversarea a fost precedată de o petrecere fastuoasă. Autorul hitului ”It Ain’t Over ’til It’s Over” și-a organizat marea petrecere la Hôtel de Crillon din Paris, în aceeași zi cu lansarea noului său album mult așteptat, Blue Electric Light.

Lenny Kravitz și abdomenul său PNG

Direct din Paris, Lenny a avut o intervenție video.

Fosta soție a lui Lenny, Lisa Bonet, a fost văzută sosind vineri la locație, alături de fiica lor Zoë Kravitz. Printre participanți s-au mai numărat și colaboratorii longevivi ai cântărețului, precum chitaristul său Craig Ross.

Au fost prezenți la petrecere și Salma Hayek, care și-a încântat fanii cu un video de la eveniment. Ea a venit împreună cu soțul ei François-Henri Pinault. Prezenți au fost și Naomi Campbell și Chris Rock.

Lenny Kravitz celebrated his birthday and his new album release in Paris on Friday. Kicking off the weekend ahead of turning 60 on May 26, the singer-songwriter was seen arriving at the Hôtel de Crillon in the City of Love alongside a mystery woman on his arm

He was also seen arriving at his star-studded bash alongside his daughter Zoë Kravitz, 35, and his ex-wife Lisa Bonet, 56 

He was seen helping the brunette bombshell, who wore a glamorous black gown to complement his look, as they walked in together

Într-un nou interviu cu Gayle King pentru CBS Mornings, Lenny a spus că, la 60 de ani, se află în cel mai bun punct al vieții sale și totodată în cea mai bună formă fizică avută vreodată. Nu de puține ori antrenamentele hard-core ale artistului se viralizează în social media, fanii admirându-l pentru anduranța sa. Și nu se împiedică de formalități, uneori se antrenează în jeanși.

Celebra sa coafură este neschimbată. Lenny Kravitz este neschimbat!

Iată ce declarație inedită a făcut. Numai bună de luat acasă. Ne inspiră atât de mult: ”Pentru mine, vârsta nu a fost niciodată un obstacol. Nu înțeleg de ce mulți se cramponează de ea. Poți fi o epavă la 30 de ani sau tânăr și plin de viață la 90. Este o chestiune de alegere.”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87588715553284