Ianuarie 23, 2023
Pamela Anderson vorbeşte pentru prima oară despre traumele din copilărie
Imaginea iconică a "iepuraşilor Playboy" dărâmă mitul femeii fericite cu dezvăluirile pe care urmează să le facă într-o carte autobiografică şi un documentar despre viaţa sa.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Într-o nouă carte de memorii, "Love, Pamela", și într-un documentar care va debuta pe Netflix, Pamela Anderson dezvăluie detalii despre traumele suferite în copilărie și în timpul unei vieți trăite în lumina crudă a blitzurilor paparazzilor.

În casa ei de pe Insula Vancouver, vedeta din popularul serial "Baywatch" a vorbit cu jurnalistul Jim Axelrod, dând câteva detalii cutremurătoare despre viaţa sa, care vor fi dezbătute mai pe larg în documentarul Netflix, care va fi lansat la finalul acestei luni.

"Pentru prima oară, vreau să am controlul firului narativ despre viaţa mea. Îmi scriu cartea, fac şi documentarul ăsta acum şi pot să las totul în urmă", spune Pamela, care este încă bântuită de anumite imagini din copilărie. Cum ar fi cea în care tatăl ei o ţinea pe mama ei cu faţa deasupra aragazului, iar Pamela i-a dat un pumn în faţă. Sau cel în care tatăl ei a înecat pisoii pe care ea i-a adus în casă, când avea 6-7 ani. Apoi, episodul în care a fost abuzată de bona sa şi traumele cauzate de violurile de la 12 şi 14 ani.

 

Contractul de imagine pe care l-a semnat cu o firmă producătoare de bere, după ce a fost văzută la un meci de fotbal purtându-le tricoul, a scos-o din Vancouver şi a făcut-o star în trupa de fete a lui Hugh Hefner, ajungând pe coperta a 14 ediţii internaţionale ale revistei "Playboy".

În ducumentarul Netflix, Pamela Anderson va vorbi şi despre faimoasa sa casetă porno, a cărei scurgere, spune ea, a fost "dureroasă", și despre modul în care faptul că a fost mamă a ajutat-o să supraviețuiască, după ce a devenit subiect de tabloid.

Pamela Anderson pentru Netflix jpg 

Anul trecut, Pamela Anderson a debutat pe Broadway, ca Roxy din spectacolul "Chicago", iar cronicile au fost mai mult decât pozitive.

Sursaconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2195234298706