Octombrie 02, 2024
Pamela Anderson a fost desemnată „Femeia anului 2024” de revista Glamour

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta a apărut pe coperta revistei într-o ipostază naturală, fără machiaj.

Într-un interviu, Pamela, acum în vârstă de 57 de ani, a împărtășit cum este viața ei fără machiaj și fără a urma standardele de frumusețe. Ea a spus că acest mod de viață a transformat-o într-o „fată cu personalitate” și că a devenit cu adevărat fericită.

„La cincizeci de ani, te afli la o răscruce. Trebuie să alegi între a alerga după frumusețe și a te accepta așa cum ești. Aș fi putut continua să mă perfecționez, dar am ales să rămân neșlefuită”, a explicat Pamela.

Pamela Anderson: 'I Feel More Comfortable In My Skin Now Than I Have In The  Last 30 Years' | Glamour UK

De asemenea, actrița subliniază că nu încearcă să facă din decizia ei de a renunța la machiaj un gest de protest. Nu este împotriva machiajului, însă a decis că i se potrivea mai bine acum 30 de ani. Acum, a venit timpul să învețe să trăiască cu cicatricile și imperfecțiunile sale.

„Am fost doar un costum de Halloween, oriunde m-aș fi uitat. Acum, înțeleg că pot să port un costum de baie fără să-mi fac griji cum arată pe mine”, a declarat Anderson.

Pamela Anderson is Glamour's Global Woman of the Year | Glamour

Reamintim că, la vârsta de 56 de ani, Pamela Anderson a renunțat la machiaj. Decizia ei a fost influențată de moartea makeup artist-ului și prietenei sale apropiate, Alexis Vogel, care a murit de cancer la sân. Pamela a decis să nu angajeze un alt artist de machiaj și să renunțe complet la machiaj.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.60222983360291